פענוח חלומות בס"ד

חלום על בחור, בית, בחורה, מספר, תיק, הזוג, שם, בבית, עבודה

הגעתי לחדר בתוך בית שאני לא מכירה אבל הייתי אמורה להיות שם כנירא מטעמי עבודה. פגשתי שם בחור שהכרתי בשנה האחרונה גם מעבודה הוא אמר להגיע במיוחד כי הבטיח שיביא לי את הציור במתנה בזה היה כל כך חשוב שדחה עיסוקים אחרים שלו. יצאנו לטייל בטבע בזמן שבן הזוג שלי נימצא בחדר אחר ולא קראתי לו איתנו, לאחר פרק זמן אני בבית שלי בלי להכיר את החלל בחיים האמיתיים מגיעה בחורה לבית שלי שמחפשת תיק אמרתי לה שאני לא יודעת איפה ואז היא חוזרת נסערת לאחר שלא מצאה את התיק וחבר שלי אומר הינה מצאתי את התיק הוא לא שלך כנירא זה מה שהיא מחפשת אמרתי לה שלא תיקח אותו שאני אראה בעוד מספר ימים את הבחור ואמסור לו בעצמי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך מרץ 22, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של בחור בחלום

לפי האמונה הרווחת אם היה נאה במיוחד,הוא מסמל קשיים ומריבות הצפויים לחולם בעיקר עם בן הזוג.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בחורה בחלום

בחורה או אישה מסמלות את אמא אדמה, את ההתחדשות והצמיחה את מחזור החיים ואת הכח לתת חיים. לידה וחיים. אישה היא מקור הכוח ועוצמה. גבר צעיר החולם על בחורה, פשוטו כמשמעו. בחורה רעה בחלום לפי האמונה הרווחת שטן. בחורה טובה בחלום, מלאך המאיר את דרכו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מספר בחלום

מספרים בחלום מסמלים דברים רבים ולכל מספר הפירוש השונה שלו בחלום. נא לחפש לפי מספר ואז את המספר עצמו. כמו לדוגמא: מספר 8.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תיק בחלום

לפי האמונה הרווחת תיק מסע או תיק אישה - בשורת טובות שתשננה את חיי החולם. תיק מאד יפה בחלום מסמל שפע בכל התחומים גם כלכלית וגם ריגשית. תיק בלוי או קרוע מסמל התנהגות לא נכונה עשויה לקלקל הזדמנות טובה בכל תחום. התיק מכיל בתוכו את כל הדברים שהינם והוא המעטפת החיצונית של אריזת חיינו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הזוג בחלום

לחלום על הן הזוג שלנו או לחלום על בת הזוג שלנו יכול לסמל כמה דברים. אחד אלו הרגשות כלפי בן הזוג, אם העבר ואם בהווה עדיין תמיד קיימים לנו רגשות כל שהלם כלפי בן או בת הזוג בחלום. יכול להיות רגשות שליליים או רגשות של אהבה חיוביים. בן הזוג מאידך יכול להיות בחלום כמעין עזר כנגדנו ובעצם מיצג אותנו ואת מה שאנחנו היינו רוצים להשיג או חוששים מפניו בחיי היום יום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עבודה בחלום

לפי האמונה הרווחת השגת משהו, בזכות מאמץ, וטעימת תחושה של ניצחון בהשגת היעד.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

אחד שלא שילם לי שכירות המון זמן וגם לא החזיר לי את המפתח של הדירה ובהזדמנות מסויימת בשבת אחד הצלחתי להוציא את המפתח כשאני סוגר את המשפחה בתוך הדירה כשאני משאיר בפנים אוכל ומחכה עד צאת השבת וכשאני בא לפתוח להם כשהם כבר בכלל בחוץ הבעל משחק אותה קשוח כאילו שהמנעול שבור ורק הוא יודע לפתוח אבל אני לא מסכים ומסובב בכח את המפתח ותוך כדי אשתו נדחפת בי חזק וגם ילדו מאחוריי ואז אני מצליח לפתוח ואני תופס את הילד כדי להבין למה הם נצמדו אלי בכוח הילד מספר לי שהם הרעילו אותי ומראה לי את שאריות הרעל בשקית שאצלו תוך כדי שאני מרגיש שהרעיל מתחיל להשפיע אני סוחב עדיין את הילד ומראה למצרים שניסו להרעיל אותי אבל הקול כמעט ולא יוצא והם מנסים להבין מה קרה ו... זהו התעוררתי מהשינה

אחד שלא שילם לי שכירות המון זמן וגם לא החזיר לי את המפתח של הדירה ובהזדמנות מסויימת בשבת אחד הצלחתי להוציא את המפתח כשאני סוגר את המשפחה בתוך הדירה כשאני משאיר בפנים אוכל ומחכה עד צאת השבת וכשאני בא לפתוח להם כשהם כבר בכלל בחוץ הבעל משחק אותה קשוח כאילו שהמנעול שבור ורק הוא יודע לפתוח אבל אני לא מסכים ומסובב בכח את המפתח ותוך כדי אשתו נדחפת בי חזק וגם ילדו מאחוריי ואז אני מצליח לפתוח ואני תופס את הילד כדי להבין למה הם נצמדו אלי בכוח הילד מספר לי שהם הרעילו אותי ומראה לי את שאריות הרעל בשקית שאצלו תוך כדי שאני מרגיש שהרעיל מתחיל להשפיע אני סוחב עדיין את הילד ומראה למצרים שניסו להרעיל אותי אבל הקול כמעט ולא יוצא והם מנסים להבין מה קרה ו... זהו התעוררתי מהשינה

על מה חלמתם?