פענוח חלומות בס"ד

חלום על בבית, בית, בת, דמויות, קול, שהם, שם

חלמתי שאני נמצא באולם גדול לא מואר בהרבה.בת קול אומרת לי שאני נמצא בבית המקדש. אני רואה בפינות החשוכות דמויות בצורת שדים, אני שם לב שהם מבלגנים את בית המקדש, ברגע זה אני צועק לכיוונם מה אתה עושים לבית ה' , ה' יהרוג אותכם, וזה היה בצעקה חזקה כך שאשתי הייתה צריכה להאיר אותי. ולהוציא אותי מהחלום הזה.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 5 שנים בתאריך אוגוסט 01, 2021

פתרון החלום

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בת בחלום

לחלום על על לידה של בת, החולמת איננה מרוצה מחייה וחפשת התחלה חדשה. לאב שחולם על בת שנולדת מראה על אהבה גדולה לזוגתו. לחלום על בת מהכיתה שלך, כולנו מבינים מה הכוונה ...


 > קראו עוד

מה הפירוש של דמויות בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על צדדים לא מוכרים ומוזנחים באופיו ואישיותו של החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קול בחלום

הקול שלנו הוא המראה שלנו בחלום. יש אומרים שהקול מסמל ניתוח שעומד לבוא עלינו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שהם בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמלת בשורות טובות, שיגשוג כלכלי,כבוד ושלטון.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

פענוח חלום- אני נוסע במכונית שלי. מולי מזדחל נחש קינג קוברה ענקי. אני מגיע מולו במהירות גבוהה ולא יכול להימנע מלהיתקע בו. ברגע מסוים אני מעליו ואני קולט שהחלון של האוטו פתוח. אני מפחד שהוא יכנס לאוטו דרכו ומנסה לסגור את החלון. לוקח לי רגע מלחיץ למצוא את הכפתור אבל בסוף אני מצליח . אני עובר את הנחש בחשש שפגעתי בו. אני רואה אותו מהצד- נחש מאוד מאוד גדול ומפחיד אבל מתרחק ממני.

יום אחד עצמתי את עיניי וחשבתי שקיבלתי חזיונות. דברים קורים לי שאני לא יכול להסביר אותם. רבנים, כוהנים ואימאמים מתעלמים ממני. באחד מחזיונותי הורמתי למעלה ועברתי לשמיים. בזמן שהועברתי, חרבות יצאו ממני — בסך הכול שבע בערך, אינני זוכר במדויק. כאשר כל החרבות יצאו ממני, הועברתי לכיסא. לפני היו הרבה מראות. ושולחן עגול עם אנשים שצפו בי. והאלוהים הביט בי. ונאמר לי לפתוח את החותמות. זה קרה מהר — אחת הייתה עגולה, כמעט תלת ממדית, היא הייתה לא במקומה והייתי צריך להחזיר אותה לאיחוד. הכל קרה מהר עד שהגעתי לאחרונה. היא נראתה כמו קוביית מטטרון וחותמת מטטרון. זאת לקחה קצת יותר זמן. אחרי שסיימתי את הכל הרגשתי קצת מותש כי זה דרש הרבה ריכוז. ואז האלוהים אמר לי להפוך את המפתח האחרון בתוכי. והוא הרים אותי, נתן לי כתר, ואמר לי שאהיה מלך. ושם את ידו על כתפי ואמר לי לחכות — הוא בא. וראיתי את הזעם שהוא עתיד להטיל. כמו חצים ענקיים בגודלם — ובולט מהם צלב אם אני זוכר נכון. כל העולם ירגיש זאת. --- **חזון שני** זה התחיל בצורה מוזרה — לא הייתי עייף אבל מסיבה כלשהי הרגשתי דחף לעצום את עיניי ולמצוא תנוחה נוחה. ואז הייתי נעול במקום. הרגשתי את נשמתי יוצאת לאט מגופי. נאמר לי להחזיר את כל החרבות. החרב הראשונה בלטה מסלע — לקחתי אותה בקלות. החרב השנייה הייתה מסוס לבן — הוא היה צריך להשתחוות לפניי לפני שנתן אותה לי כדי להכיר בי. זה לקח זמן מה אבל הוא ויתר עליה. החרב השלישית היא שם שאני תקוע עכשיו. היא שייכת לאביר שנראה כמו שד. שחור ואדום. הוא אמר לי — קח את החרב אם אתה יכול. החרב אדומה בצבעה עם גוון שחור. בכל פעם שהתקרבתי, ידי וזרועותי נעשו כבדות כל כך — כל כך כבדות עד שגרמו לגוף הפיזי שלי לזוז. ובכל פעם שהתקרבתי פקחתי את עיניי — מה שגרם לי להתחיל מחדש. הוא נתן לי שלוש הזדמנויות — כרגע כשלתי בכולן. פוקח את עיניי בכל פעם שאני מתקרב. אני יכול רק לפרש זאת כך שאני עדיין לא מוכן. אבל כשאהיה מוכן — גם הוא ישתחווה לפניי.

חלמתי שנזכרתי שהשארתי את התיק שלי בזמן שאני מדברת עם לקוחה שלי ושניה אחרי זה חזרתי למקום ומצאתי את התיק זרוק על הריצפה וכבר שחום וגדול רץ וסם את כל הכסף והכרטיסים שלי בכיס שלו והיה מלא כסף בתיק ואני מנסה לרדוף אחריו ואני לא מצליחה להגיע אליו ובאמצע המרדף אחריו אני מאוד רוצה לרוץ לבית של ההורים שלי שם אני יודעת שגם הבן זוג שלי נמצא ושיבוא לעזור לי אבל אני מבינה שאני חייבת לעצור את הגנב נעצרתי באמצע הכביש באי הידיעה מה לעשות והתגוררתי בבהלה ונשימות עמוקות ובכי שמשהו לא טוב עומד לקרות

על מה חלמתם?