פענוח חלומות בס"ד

חלום על נחשים, פחד, קטנים, שהם, שם, נחש

רק מי שמבין שיגיב. חלמתי על זה שאני מביא תרנגולות לבית ושם אותם בכלוב גדול בחצר ואני שם אותם בכלוב וחוזר אחרי כמה זמן לכלוב ופתאום אני רואה שהם לא שם ואני ניכנס לכלוב לבדוק איפה הם ואז אני רואה מולי נחש שיוצא מתוך המחילה שלו באדמה בכלוב ואני קולט שהוא יוצא כולו מהמחיל ואם אני לא תופס אותו הוא מכיש אותי ואני מחליט לתפוס אותו עם הידיים כמו שהלוכדי נחשים עושים לפני שיכיש אותי ואז אני יוצא ורץ הבית ורואה בדרך מלא נחשים קטנים בשביל בחצר...והרגשתי פחד בחלום.. אתם יכולים להבין לי כיוון לפירוש החלום? מה הוא מסמל?

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך פברואר 09, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של נחשים בחלום

לפי תודעה רוחנית פרנסה מעשה כסף וגברים בשיני אישות לאישה


 > קראו עוד

מה הפירוש של פחד בחלום

לפי האמונה הרווחת עדות כי בעייה מסויימת וקשה ,עומדת בפני פיתרון.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קטנים בחלום

דברים קטנים בחלום מסמלים דברים חסרי חשיבות או זניחים בחיינו. דברים קטנים גם יכולים לרמוז עד דברים שלא שמנו לב אליהם ונתפסים כמו דברים חסרי חשביות אך בעלי מסר מאחוריהם ובהחלט אינם זניחים. בנוסף דברים קטנים בחלום יכולים לרמז על דברים שאינם ברורים לנו עד הסוף ועלינו לרדת לעומקם של דברים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שהם בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמלת בשורות טובות, שיגשוג כלכלי,כבוד ושלטון.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נחש בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן לאוייב או למישהו המנסה לפגוע או להפריע לחולם/ת. יש המפרשים חלום על נחש כסימן לפרנסה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

הלכתי עם בת דודה שלי ועוד מישהי שכרגע אני לא זוכר על שביל פאתום היא מתכופפת תופסת נחש מהראש עושה לי קח תראה כזה בציניות אני נבהל והולך כמה מטרים אחורה מהבהלה בטעות דורך על נחש אחר או מתקרב אליו והוא נושך אותי בצוואר ואני מתוך אינסטינקט מושך אותו מהצוואר מהבהלה קמתי

על מה חלמתם?