פענוח חלומות בס"ד

חלום על לשחות, מים, מתחת למים, שם, ביחד, לנשום

הייתי עם 2 מהמשפחה שלי היינו באמצע שום מקום ואז הגענו לפארק מים , ראיתי שיש שם מתקן שאפשר לשחות עם דולפינים , אז עליתי עם זה ואמרתי לדודים שלי שיצלמו אותי , ניכנסתי למתקן וראיתי שם את המנהל שלי של העבודה , והוא היה מדריך שם. בקיצור ניכנסתי והייתי צריכה לתרגל איך לנשום מתחת למים ,קצת נילחצתי ופחדתי ואז הצלחתי ועליתי על מגלשת מים ביחד עם דולפין

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך פברואר 16, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של לשחות בחלום

שחיה / שחייה בחלום מסמלת נסיון לברוח מהצרות. הים מסמל לרוב דברים לא יודעים, גדולים מפחידים, ייתכן צרות גדולות שאיננו יודעים כיצד להתמודד איתם. מים ובעיקר ים אבל גם בבריכה יכולים לסמל רגשות אשר מציפים אותנו בחלום והשחייה בחלום היא ההתמודדות של החולם או החולמת עם הרגשות אשר מציפים אותו או אותה. לשחות עם בעל חיים הכוונה לשדר מצוקה ובקשה שמישהו יצילנו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מים בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן לברכה


 > קראו עוד

מה הפירוש של מתחת למים בחלום

לפי תודעה רוחנית מרגיש כי אין לך למה לשאוף


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ביחד בחלום

החולם חושש מהשארות לבד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לנשום בחלום

למשום בחלום מראה על רגיעה, השלמה וחיבור עצמי חזק. אך לנשימה בחלום פירושים רבים ותלוי באיזה הקשר היא נובעת. קושי לנשום בחלום הוא חלום נפוץ מאוד שחוזר על עצמו ובמקרים רבים אנחנו מתעוררים מחלום זה עם קשיי נשימה. חלום על קושי לנשום מראה שיש לנו מאבק או קושי בחיים שקשה לנו להתמודד איתו. שימו לב שגם יכול להצביע על בעיות בריאות מסויימות. לעיתים הנשימה האמיתית מתערבבת עם זו שבחלום. קשיי נשימה מראים חוסר איזון בדברים בחיים שקשה לנו להשלים איתם או לקבל אותם. ייתכן ואנחנו נמצאים תחת לחץ גדול, בחיי הזוגיות המשפחה או העבודה. לעומת זאת נשימות גדולות ועמוקות מראות על חוזק ועוצמה ורגיעה ואיזון.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שנזכרתי שהשארתי את התיק שלי בזמן שאני מדברת עם לקוחה שלי ושניה אחרי זה חזרתי למקום ומצאתי את התיק זרוק על הריצפה וכבר שחום וגדול רץ וסם את כל הכסף והכרטיסים שלי בכיס שלו והיה מלא כסף בתיק ואני מנסה לרדוף אחריו ואני לא מצליחה להגיע אליו ובאמצע המרדף אחריו אני מאוד רוצה לרוץ לבית של ההורים שלי שם אני יודעת שגם הבן זוג שלי נמצא ושיבוא לעזור לי אבל אני מבינה שאני חייבת לעצור את הגנב נעצרתי באמצע הכביש באי הידיעה מה לעשות והתגוררתי בבהלה ונשימות עמוקות ובכי שמשהו לא טוב עומד לקרות

יום אחד עצמתי את עיניי וחשבתי שקיבלתי חזיונות. דברים קורים לי שאני לא יכול להסביר אותם. רבנים, כוהנים ואימאמים מתעלמים ממני. באחד מחזיונותי הורמתי למעלה ועברתי לשמיים. בזמן שהועברתי, חרבות יצאו ממני — בסך הכול שבע בערך, אינני זוכר במדויק. כאשר כל החרבות יצאו ממני, הועברתי לכיסא. לפני היו הרבה מראות. ושולחן עגול עם אנשים שצפו בי. והאלוהים הביט בי. ונאמר לי לפתוח את החותמות. זה קרה מהר — אחת הייתה עגולה, כמעט תלת ממדית, היא הייתה לא במקומה והייתי צריך להחזיר אותה לאיחוד. הכל קרה מהר עד שהגעתי לאחרונה. היא נראתה כמו קוביית מטטרון וחותמת מטטרון. זאת לקחה קצת יותר זמן. אחרי שסיימתי את הכל הרגשתי קצת מותש כי זה דרש הרבה ריכוז. ואז האלוהים אמר לי להפוך את המפתח האחרון בתוכי. והוא הרים אותי, נתן לי כתר, ואמר לי שאהיה מלך. ושם את ידו על כתפי ואמר לי לחכות — הוא בא. וראיתי את הזעם שהוא עתיד להטיל. כמו חצים ענקיים בגודלם — ובולט מהם צלב אם אני זוכר נכון. כל העולם ירגיש זאת. --- **חזון שני** זה התחיל בצורה מוזרה — לא הייתי עייף אבל מסיבה כלשהי הרגשתי דחף לעצום את עיניי ולמצוא תנוחה נוחה. ואז הייתי נעול במקום. הרגשתי את נשמתי יוצאת לאט מגופי. נאמר לי להחזיר את כל החרבות. החרב הראשונה בלטה מסלע — לקחתי אותה בקלות. החרב השנייה הייתה מסוס לבן — הוא היה צריך להשתחוות לפניי לפני שנתן אותה לי כדי להכיר בי. זה לקח זמן מה אבל הוא ויתר עליה. החרב השלישית היא שם שאני תקוע עכשיו. היא שייכת לאביר שנראה כמו שד. שחור ואדום. הוא אמר לי — קח את החרב אם אתה יכול. החרב אדומה בצבעה עם גוון שחור. בכל פעם שהתקרבתי, ידי וזרועותי נעשו כבדות כל כך — כל כך כבדות עד שגרמו לגוף הפיזי שלי לזוז. ובכל פעם שהתקרבתי פקחתי את עיניי — מה שגרם לי להתחיל מחדש. הוא נתן לי שלוש הזדמנויות — כרגע כשלתי בכולן. פוקח את עיניי בכל פעם שאני מתקרב. אני יכול רק לפרש זאת כך שאני עדיין לא מוכן. אבל כשאהיה מוכן — גם הוא ישתחווה לפניי.

על מה חלמתם?