פענוח חלומות בס"ד

חלום על אמא, בית, כסף, סכין

הייתי אם אמא שלי ללכת ליראות בית להשכרה ומישהו שאני בקושי מכירה אותי איים אלי אם סכין למוות ואני התחננתי שלא יהרוג אותי ואני ישלם לו כסף כדי שהוא לא יהרוג אותי והוא הרג אותי למוות

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך אפריל 08, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כסף בחלום

לפי האמונה הרווחת מתפרש הן כאזהרה והן כסימן טוב, תלוי בהקשר .


 > קראו עוד

מה הפירוש של סכין בחלום

סכין בחלום מסמלת ריב גדול שהיה בין החולם ונשוא החלום או ריב גדול שיהיה. סכסוכים בתוך המשפחה או בין חברים. יש הנוהגים לומר פרקי תהילים אם רואים סכין בחלום. חלמתי על סכין שחותכת אותי - מישהו דובר רעות עלייך. סכין חותכת מישהו אחר - אתה מועמד לפיטורין.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

הלילה חלמתי שאני מבטחת את הבית של ההורים של בן זוגי. אנחנו גרים איתם, אבא שלו לא רוצה את הביטוח ואני מבטלת אותו..הבית שלהם דומה באווירה לבית ילדותו של הגרוש שלי. ברקע, חברה של אחותו עושה תאונת דרכים ואני מרחמת עליה שלא עוזרים לה ויש שם ערבים עם משאיות ואין לי כוח לעזור לה. אני מבולבלת.

על מה חלמתם?