פענוח חלומות בס"ד

חלום על טיפה, ילדים, מכות, מצוקה, בית, דם

ההיתי עים 5 ילדים והם היצקו לי והרגשתי מצוקה רבה וההיתי בתוך בית אחרי טיפה זמן הם נעלמו ואחד נשאר ורב איתי מכות אני לקחתי אותו לשרותים וחבר שלי בדק אים מישו יבוא ורצתי תילד הזה וירד לו דם

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך אפריל 08, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של טיפה בחלום

לפי האמונה הרווחת רגש אופייני


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילדים בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מכות בחלום

מכות בחלום מסמלות חוסר החלטיות של החולם. הרי החולם חולם את עצמו, כך שמכות בחלום הנן המכות שהוא מקבל מעצמו, הרצון להתייסר על דברים שעשה ואם האנשים הקרובים לו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מצוקה בחלום

לפי האמונה הרווחת אתה בעל נטייה לראות שחורות - פסימי הרואה את חצי הכוס הריקה. עם זאת, חלום על מצוקה כלשהי מבשר לך מזל טוב ורווח כלכלי.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דם בחלום

דם ברגל: לפי תודעה רוחנית אזהרה דם בעיניים: לפי תודעה רוחנית מעלים עין דם בראש: לפי תודעה רוחנית מחשבות רעות דם על הרגליים: לפי תודעה רוחנית זהירות בדרכים דם מאף: לפי תודעה רוחנית זהירות דם באצבע ברגל: לפי תודעה רוחנית זהירות בדרך בה אתה בוחר דם בתוך הפה: לפי תודעה רוחנית זהירות ממה שאתה הולך לומר דם מהטבור לבן זוג או לבן משפחה: לפי תודעה רוחנית אזהרה דם כתום: לפי תודעה רוחנית משיכה מינית מופרזת דם מהאוזן: לפי תודעה רוחנית לא מקשיב


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שהיינו במן סירה גדולה שהיא הייתה הבית שלנו ואחכ הגענו למין מקום כזה שהיו בו שתי מגלשות גבוהות והתכחשתי והייתה שם מישהי זקנה בתוך המגלשה כשהתכחשתי והייתי צריכה להאט ואז נפלתי קרוב במים ולא רחוק וגבוה ואחכ עליתי שוב והגלשתי ונפלתי רחוק. לאחר מכן הייתה שם חנות שלא היה בה שום קונה זה היה מקום חשוך יחסית אבל אני חיפשתי אותו המון זמן והיה שם מוכר לא ממש נחמד ומצאתי שם זוג עגילים בצורה של קונכיה ועל העגילים היה צבע ורוד ואמרתי למוכר שחיפשתי כאלה כבר המון זמן כי הם כמו של אמא שלי והוא היה ממש מופתע והוא התלהב ואמר שזה לא הגיוני וכנראה איכשהו הוא ואמא שלי היו קשורים בעבר.

על מה חלמתם?