פענוח חלומות בס"ד

חלום על סבי, גרב

חלמתי על סבי שמת, שגורב גרב ארוכה, אומר שהדם שלו לא בסדר והגוף שלו מאוד קטן.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך אפריל 09, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של סבי בחלום

סבא בחלום הוא דמות שומרת ומעל לדמות אבהית מסמלת החלטה או גאווה בחלום.לראות קרוב משפחה שנפטר בחלום כמו סב שנפטר, לפי האמונה הרווחת, מראה על רווח גדול צפוי ופרנסה קרובה גדולה. מאידך לראות סבא שמת בחלום מראה באופן ישיר על געגועים ועל משהו לא פתור שיש לנו עוד לבצע ולעשות. אם המת מנסה לדבר אלינו בחלום הכוונה שאנחנו חייבים לשנות את דרכינו, ואם המת מאושר ושמח זה מסמל שאנחנו בדרך הנכונה. אם המת מסתכל עלינו בחלום אך לא מדבר סימן שיש לנו החלטה חשובה שעלינו לקבל.


 > קראו עוד

מה הפירוש של גרב בחלום

גרב בחלום יכולה לסמל לפי האמונה הרווחת עושר גדול, רצינות וברכה בעמל החולם. בנוסף גרב בחלום בעיקר גרביים יחד מסמלות זיווג מושלם. לחלום על גרביים יכול לסמל שתמצאו זיווג או הנכדים או הילדים ימצאו זיווג. גרביים או גרב עם חור בחלום, מסמלת תקלה בתכנית. גרביים מלוכלכות בחלום, עבודה קשה או מחשבות מיניות. גרביים נקיות, חוסר בזוגיות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני יושבת בבית שלי אמי ז״ל יחד עם אחותי והבן שלה (אחותי עזבה לארהב והשאירה אותו פה חייל בודד). מסתבר שאמא שלי קמה לתחיה , חזרה לחיים, שזה היה נס , לא ברור איך זה קרה אבל כמה חודשים אחרי שקברנו אותה היא בעצם חיה. היא נראית בריאה ומדברת איתנו, לא זוכרת על מה. אבל מה שהיא אומרת מרגיז אותי ואני חושבת לעצמי שאם הייתי קוראת את זה כתוב לא הייתי מתרגזת. אני מבקשת מהאחיין שלי שיעבוד בניקיון בבית שלה, מכיון שאין לה עוזרת והיא צריכה עזרה. אני מניחה על השולחן 350 ש״ח. במקביל אני מקבלת הודעת סמס מהאמא השניה שלו (הן זוג נשים), שאומרת לי כאילו בנחמדות שאני לא אלחץ עליו יותר מדי. ההודעה שלה מרגיזה אותי. ואז אחותי אומרת בתוקפנות כבושה כזו שמגיע לו שכר הוגן. חמישים שח לשעה. אז אני אומרת שאני משלמת הרבה יותר מחמישים שח. ואז היא אומרת בכעס לא, בעצם אני בכלל לא לא רוצה שהוא יעבוד כאן, זה לא נראה לי, ועוד כמה דברים משתלחים. הוא יושב בנימוס ומסכים לכל מה שהיא תגיד, שזה מבאס אותי לראות. אני חושבת, אבל אולי הוא רוצה לעבוד? והיא אומרת, זה יהרוס לו את הצבא, אסור לו, כאילו זה משהו שאני אשמה בו. ואז אני אומרת בסדר, אז אני רוצה לתת לו את הכסף מתנה ממני. והוא לוקח, והיא שוב מתעצבנת ומשתלחת. ואז יושב שם דמות נוספת , גבר ניטראלי, ואני אומרת לו נראה לי שהיא מוציאה עלי את כל הכעס והקושי שלה סביב הביקור בארץ. אחותי נרגעת ואני חושבת לעצמי בכעס שאני צריכה עכשיו לחפש מנקה ושבטח היא לא תעזור לי. אני אומרת את זה כנראה בקול רם והיא אומרת כן נכון יש לי כמה רעיונות. אני אומרת לה, אפשר לבקש מאירנה, שזו היתה המנקה של אמא שלי בעבר, והיא אומרת לא אבל היא לא היתה פה כל כך הרבה זמן והיא לא יודעת שאמא חיה, זה יהיה מוזר. בהחלטיות כזו. אני אומרת לה, אבל היא בטוח תראה אותה בבניין כי היא עובדת פה . בשלב הזה החלום עובר לחלק אחר. אנחנו הולכות לבית חולים כדי לבקש את התיק הרפואי של אמא שלנו כדי לראות מה בדיוק קרה ואיך שהיא קמה לתחיה. אנחנו מגיעות לבית חולים והצוות שפוגש אותנו הוא בכלל של המחלקה הפסיכיאטרית בה עבדתי כמתמחה בפסיכולוגיה . הצוות נדהם לשמוע שהיא קמה לתחיה ומדבר רק עם אחותי ושומע ממנה הכל. מראים לנו איפה התיקים ואנחנו פותחות את התיק, והתיק הוא בעצם כורסת גבינה שכבות ועם שוקולד, ואנחנו קוראות ותוך כדי אוכלות. כתובה שם היסטוריה של אמא שלי שלא הכרתי, שבגיל 19 היא שיחקה פינג פונג וטניס והיתה בקשר עם הרבה חבורות של אנשים.

על מה חלמתם?