פענוח חלומות בס"ד

חלום על שיעור, שם, חברה, חתול, נשך, שהם

הייתי בפנימייה , וכבר ביום הראשון היה שם נער שהייתי מאוד מחוברת אליו , והיינו מתנשקים (לא בפה) בלחי ובראש .. וישנו תמיד בחצר של הפנימייה, ויום אחד חתול נשך אותי ברגל,אחרכ הבנתי שזה חלום ואז איכשהוא הגעתי לפנימייה באמצע שהם למדו שיעור אנגלית,והתחלתי לנסות לדבר עם אלה שבפנימייה (והייתי עם עוד חברה מציאותית) , אחרי כמה דקות הנער שאהבנו אחד את השני קלט שזאת אני והתחלנו לדבר בפתקים (שהוא לא קיים ואני איכשהוא נכנסתי למקום שלא קיים ודיברתי איתו)

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך אפריל 13, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של שיעור בחלום

לפי האמונה הרווחת להיות בשיעור בחלום מבשר הצלחה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חתול בחלום

לפי תודעה רוחנית סימן למשהו מיסתורי, מיסטי.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נשך בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן למחלות וכישלונות. החלום מזהיר שעלול להיות לכם חשק להרוס מה שהקמתם קודם לכם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שהם בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמלת בשורות טובות, שיגשוג כלכלי,כבוד ושלטון.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

תפרש חלום מקצועי הייתי במיטה שם ואז הוא היה בפתח של הדלת אף אחד לא ידע על זה אני זוכרת שכאילו זה היה ההרגשה שלי ושגם אני הייתי מופתעת כי לא זכרתי שיש לי זוגיות או גבר הוא עמד בא ללכת לחדר שלו לא זוכרת אם היה עם מישהי או שהיה עם אנשים אחרים פשוט עשה לי נשיקה באוויר עשיתי לו הוא עשה לי בחזרה ואז הלך ועשיתי לו שוב בחזרה אבל הוא לא ראה וחשבתי מי עשה למי אחרון אבל גם הרגשתי טוב לא זוכרת למה ומה

על מה חלמתם?