פענוח חלומות בס"ד

חלום על נעליים, ספר, אבא, הביתה, חברה

בחופש קוראים לנו לבית ספר להשלים לכבוד המ"ייצבים את החומר שלא הבנו. חברה שלי מתקשרת להגיד לי לבוא לבית ספר אני לא מוצאת את הנעליים שלי ואבא נותן לי את שלו ואנחנו הולכות אך המורה למדעים לא מגיעה ואנחנו לומדות אנגלית. מחליפים לנו את הכיתה ואסור להכנס לכיתה החדשה עם נעליים אז אני חולצת את הנעליים והם נאבדות. אני מחפשת ולא מוצאת אותם. אנחנו משתחררים ב10 ואני לא מוצאת את הנעליים אבא שלי מגיע לקחת אותי הוא כועס עליי אנחנו מוצאים את הנעליים בכיתה אחרת ואני חוזרת עם אבא הביתה.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך אפריל 09, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של נעליים בחלום

לפי תודעה רוחנית קשר לקרקע, למציאות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ספר בחלום

לפי האמונה הרווחת צפויה לך הצלחה דרך הלימודים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אבא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. האב מסמל ישות רוחנית אשר מדריכה אותנו בעולם הזה ובעולם הבא.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הביתה בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי בעבודה יצאתי להפסקה עלתי לכיוון המסעדות היה מלא והתעכבתי התקשרו אליי לחזור ואז אני מוצאת עצמי מחפשת דרך לחזור כי סגרו את המקום יחד עם הרבה אנשים מחפשים יציאה מילוט ואני רצה בדיונות של חולות מטפסת על מדרגות גבוהות מתחננת לאנשים לעזור לי עד שאני רואה כביש אוטובוסים ומתפללת שיגיע הביתהה שהגעתי אני אומרת לעצמי שדודו שלי אלברט רוצה שאני יעבור איסורים עד שישחרר אותנו מההוצאה לפועל עם העיקולים והתעוררתי בבהלה

על מה חלמתם?