פענוח חלומות בס"ד

חלום על מתחתנת, צלחת, אורז, בבית, ההורים, לבנה

ראיתי בחלום שאני שוב מתחתנת ושתי הסבתות שלי ז"ל העבירו לי צלחת עם אורז בידיים והאחיינית הקטנה שלי לבשה שמלא יפה לבנה החתונה הייתה בבית של ההורים שלי.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך אפריל 19, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של מתחתנת בחלום

לפי האמונה הרווחת מיזוג של ניגודים, של התת מודע עם המודע. תמיד סימן לאושר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של צלחת בחלום

לפי האמונה הרווחת לקבל הזמנה לארוחה


 > קראו עוד

מה הפירוש של אורז בחלום

לראות אורז בחלום מסמל בעיות רבות שעלינו להתמודד איתם. כל כרגיר אורז הוא בעיה אחרת אשר מגיעה בכמויות ושוטפת אותנו בזרם גדול. היכולת שלנו להתמודד עם בעיות תלויה בדרך בה אנחנו מתמודדים מול האורז. האם מבשלים אותו, זורקים אותו או אוכלים אותו. אבל אורז מסמל גם פריון, הצלחה ורווח. כך שהיכולת שלנו בחלום להתמודד מול בעיות אותן מיצד האורז היא גם היכולת שלנו להצליח ולקבל ברכה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ההורים בחלום

נערה העומדת להינשא ורואה את הוריה בחלום: א. אם הם מחייכים - סימן טוב הוא. ב. אם פניהם קודרים - עליה לבטל את האירוסין כי סופה להתגרש. ג. הרואה אביו ואמו שמתו, אם אחר מותם - שמחה תהיה לו. ד. ואם יתנו לו משהו -שמחה גדולה יותר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לבנה בחלום

לבנה מלשון ירח מחובר לצד האחר של החולם ולאטר-אגו שלנו. הירח לרוב מבשר על שינוי הצפוח לחולם בדררך כלל מעבר מקום מגורים.לבנה מלשון לבן - הרצון שלנו להתנקות. החולם יודע כי עשה מעשה ועליו לכפר עליו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי בבית עם בעלי ז""ל בסלון והוא קנה כמה ארטיקים כדי שנתפנק ואני בחרתי אחד בטעם שוקולד וניל והשני בטעם קרמל התחלתי לאכול מהקרמל ואז בעלי הציע להכניס את הטריק השני יכניס למקפיא והלכתי למקפיא והוא מלא ונאלצתי להניח אותו על הדגים הקפואים ואני חוזרת אומרת לו אני מאוד מקווה שזה יתפוס את הטעם של הדגים והתעוררתי

הלילה חלמתי שאני מבטחת את הבית של ההורים של בן זוגי. אנחנו גרים איתם, אבא שלו לא רוצה את הביטוח ואני מבטלת אותו..הבית שלהם דומה באווירה לבית ילדותו של הגרוש שלי. ברקע, חברה של אחותו עושה תאונת דרכים ואני מרחמת עליה שלא עוזרים לה ויש שם ערבים עם משאיות ואין לי כוח לעזור לה. אני מבולבלת.

חלמתי על סבא שלי שנפטר חלמתי שאני ואמא שלי שנסענו בגבעתיים איפה שהוא היה גר ואז סבא חיכה בבית כנסת ואז נכנסו לשם והוא אמר שזה הבית כנסת שלו וזה בשבילנו הוא היה לבוש בחולצה לבנה מטופח כולו וכל זה ואז אמא שלי התחילה לבכות ואמרה לו איזה בית כנסת יפה אבא וזה ואז פשוט התעוררתי בבהלה

על מה חלמתם?