חלום על מפחיד, מקווה, נשים, עצמי, שוק, הים, חשמל, טיפה, יד, מטוס
נכנסתי לתוך מטוס וסתם שיחקתי לי עם הכפתורים ופתאום מצאתי את עצמי ממש טסה באוויר בהבנה שכל המטוס הגדול הזה בשליטתי ושאני חייבת לנווט נכון כדי לא להתרסק. החזקתי את ההגאים אחד בכל יד ולפתע עשיתי אפצ'י :) ויד שמאל מעט נשמטה לי וכל המטוס פנה מעט ימינה, כך למעשה הבנתי את רישות ההגאים שבידיי. מיד החזקתי שוב וייצבתי את המטוס. הייתי מעל הים רוב הטיסה והשתדלתי לא להיכנס למרחב האווירי של המטוסים שהיו מסביבי, לא היו הרבה והרגשתי שאני שולטת בעניין. לאחר מכן היו אתגרים לפני כמו עמודי חשמל וחוטים של עמודי החשמל ואיכשהוא הצלחתי לנווט בין כולם ולצאת בשלום מכל הסיטואציות אפילו המסוכנות שביניהן... בסופו של דבר הגעתי למסקנה שאני חייבת לנחות והגעתי לאיזור שוק כזה יחסית צר והצלחתי להנחית את המטוס בקלילות. כשירדתי ממנו קלטתי שהוא לא גדול כפי שהיה נראה לי בהתחלה... ואז חיכו לי 4 נשים שחומות נראות הודיות עם סרי ודיברו איתי משהו על רווחה ושרק לא ייסגרו את הגופים שעוזרים לנשים. אמרתי להן שאני מקווה שהן יודעות על מה הן מדברות ושתהיה להן הצלחה בכל מה שיעשו בנידון... החלום לא היה מפחיד, אולי טיפה בהתחלה אבל גם לא יכולה לומר שנהניתי ממש מהטיסה, הייתי במצב הישרדותי.
פתרון החלום
מה הפירוש של מפחיד בחלום
משהו שמפחיד אותנו בחלום הוא גם משו שאנחנו פוחדים ומפחדים ואולי גם חוששים ממנו במציאות. במקרה זה של החולם מדבור בפשט ולא דרש. כלומר פחד הקיים בחלום הוא אותו הפחד הקיים גם כאשר אנחנו ערים. מושא הפחד או האובייקט ממנו אנחנו פוחדים בחלום לא תמיד מייצג בצורה פשוטה את מה שאנחנו פוחדים ממנו. לדוגמא, פחד ממים בחלום, איננו פחד ממים במציאות ויכול לסמל פחד מתשוקה (אותה הים מסמל) ולכן חשוב להסתכל ולפענח את הנושא שממנו אנחנו פוחדים בחלום.
> קראו עוד
מה הפירוש של מקווה בחלום
לחלום על המקווה, על טבילה במקווה - החולם מעוניין לנקות את עצמו מן הטומאה, כנראה שיודע כי ביצע מעשה אסור ורוצה לכפר ולהתחיל דף חדש מחדש
> קראו עוד
מה הפירוש של עצמי בחלום
אנחנו מופיעים בחלום סימן שמישהו אחר חולם עלינו גם. לפי האמונה לראות את עצמך מבחוץ בחלום זה סימן שיש מישהו או מישהי שחושבים עליך.
> קראו עוד
מה הפירוש של שוק בחלום
לפי האמונה הרווחת חלום על שוק רומז כי על החולם לבחור בתשומת לב ממבחר כלשהו הנמצא לפניו.
> קראו עוד
מה הפירוש של הים בחלום
הרואה שרוצה הים להטביעו - ייפול בידי אויביו וירעו לו. הרואה שיחסר הים ויבש - מלך של אותה מלכות יוסר. הרואה שחסר הים - שר של אותה מדינה ימות. הרואה שהלך בים ברגליו - לא ילך למקום אחר ביום ההוא, וישמור את עצמו. הרואה שרוחץ בים - השקט יגיד. ואם המים עכורים - יריב עם אדוניו. הרואה ששט בים או בבריכה או בנהר או תוך מקווה - יתחבר עם אנשים טובים. הרואה ששט בנהר או בים ובו גלים גבוהים - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה עצמו ששט במעיין - יתחבר עם איש צדיק. ואם שתה מהם - הנאה טובה מאוד תבוא לו. הרואה עצמו שטבע בים - חולי או אובדן ממון יגיד. וי"א: צרה תעבור עליו ויינצל ממנה. וי"א: יבקש רחמים, כי אולי ימות. הרואה שרוחץ בים והמים מלוכלכים - יריב עם אדוניו, וסימן לחולי. הרואה שירוץ בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע, ורע לו. הרואה שיעוף בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע. הרואה עצמו שנפל בים - חולי יבוא לו ויתרפא. וי"א: הרואה שנפל בים או בנהרות ולא יוכל לקום - אבל יגיד. הרואה את הים סוער - ישלטו בני יפת על כל העולם - משמע אֶדומים. הרואה ים סוער בגליו - צער יגיד. הרואה ששט בים הגדול - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה שהים נחצה לשניים - יצפה לנס גדול.
> קראו עוד
מה הפירוש של יד בחלום
יד פרושה הנה סימן להצלחה. יד קפוצה - מריבות צפויות. יד אדומה מדם - סכסוך קשה, סכנה.
> קראו עוד