פענוח חלומות בס"ד

חלום על ההורים, התקשרתי, תשומת לב, אדום, דוד, דודה

חלמתי שהייתי עם ההורים בפארק ברמת גן. ואז ראיתי את דודה שלי יושבת על חמור בשמיים. היא חייכה ונופפנו לשלום זו לזו. הפניתי את תשומת לב הוריי אליה. פתאום היא קפצה מהחמור ופרשה את זרועותיה קדימה. היא התקרבה אל הקרקע, פחדתי שהיא תנחת עליי אבל היא נחתה על סדין לידי. התקשרתי למגן דוד אדום ונתתי לאבא שלי להסביר לנהג איך מגיעים. האמבולנס סירב להגיע כי לא קרה לדודה שלי כלום. היא קמה והלכה עם ההורים שלי.  

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך מאי 05, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של ההורים בחלום

נערה העומדת להינשא ורואה את הוריה בחלום: א. אם הם מחייכים - סימן טוב הוא. ב. אם פניהם קודרים - עליה לבטל את האירוסין כי סופה להתגרש. ג. הרואה אביו ואמו שמתו, אם אחר מותם - שמחה תהיה לו. ד. ואם יתנו לו משהו -שמחה גדולה יותר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של התקשרתי בחלום

לפי האמונה הרווחת להתקשר למישהו בחלום - יצירת קשר. אם הצד השני לא ענה לנסיון ההתקשרות שלנו בחלום סימן שהוא לא מחפש קשר או נתפס על ידינו כלא מחפש קשר. אם ענה סימן שנפתח ערוץ להידברות. פעולה שמוביאה לתוצאה. להתקשר בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תשומת לב בחלום

לפי האמונה הרווחת סמל לתחושת נטישה וחוסר אהבה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אדום בחלום

לפי תודעה רוחנית אזהרה


 > קראו עוד

מה הפירוש של דוד בחלום

לפי האמונה הרווחת לשמוע חדשות עצובות


 > קראו עוד

מה הפירוש של דודה בחלום

לפי האמונה הרווחת אם אישה צעירה רואה את דודתה בחלום – זהו סימן לנזיפה על משהו שיכול לגרום לה עוגמת נפש. אם הדודה מחייכת בחלום ומצויה במצב רוח טוב אז חילוקי דעות קלים יתחלפו בקרוב בהנאות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

הלכתי עם בת דודה שלי ועוד מישהי שכרגע אני לא זוכר על שביל פאתום היא מתכופפת תופסת נחש מהראש עושה לי קח תראה כזה בציניות אני נבהל והולך כמה מטרים אחורה מהבהלה בטעות דורך על נחש אחר או מתקרב אליו והוא נושך אותי בצוואר ואני מתוך אינסטינקט מושך אותו מהצוואר מהבהלה קמתי

על מה חלמתם?