פענוח חלומות בס"ד

חלום על אחים, בבית, בחדר שינה, שינה, שם

חלמתי שאני בבית ילדותי עם כל האחים והאחיות שלי ופתאום באו ג'וקים גדולים והרגתי אותם ואז בחדר שינה כשנכנסתי אליו לבד היו שם מלא ג'וקים גדולים והרגתי את כולם וצחקתי שזה קברי אחים

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך אפריל 18, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של אחים בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולם הינו גבר - אחים בחלום מסמלים את היריבות או את התמיכה המשפחתית ,הכל לפי נסיבות החלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בחדר שינה בחלום

חדר השינה בחלום מסמל את הרחם ואת המקום הבטוח של החולם. ייתכן שדברים אינם בטוחים יותר כפי שהחולם חושב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שינה בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולם רואה עצמו ישן, החלום בא להציג בפניו את הטוב שקיים עבורו בחיים, ולגרום לו לבדוק אם אינו רואה הכל בתסריטים שליליים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שההורים שלי בבית ואני הלכתי לישון ויש עלייה לתורה לבן של אחותי וקמתי מאוחר אבא שלי הלך לשם ואני מחפשת את הבגדים ואחי הקן הכניס אותם למכונה את החולצה ואחותי עוד בבית והבן שלה צריך לעלות לתורה והיא מחפשת גם בגדים וראיתי איזה חולצה של אחותי עם קולב ווסט באפור אמרתי אני אלבש את החולצה

שכחתי לנעול את הרכב שלי, הלכתי רגע לתחנת דלק חזרתי אחריי כמה דקות. הרכב נגנב, חיפשתי אותו בכל החנייה כמה פעמים ולא מצאתי. כבר התאיישתי והתקשרתי לאחים שלי שהרגיעו אותי. ואז באתי להתקשר לאבא שלי שהאוטו שלו ואז ממש דקה אחריי האוטו הגיע עם סבא וסבתא שלי שנמצאים בו.

על מה חלמתם?