פענוח חלומות בס"ד

חלום על נחש, נחש גדול, שם, אישה, חרקים, לידה, מוות

אני וחבר שלי הלכנו איזה שהוא פארק ישיש שם מעיינות היה רבה כל פינה שהלכנו. אחד שהמעיינות היה נחש גדול מאוד ראשה גדול מאוד גם הגוף של הנחש היה גדול שכיסה את כל המעיינות. אישה אחת רצתה לראות אותו ואנחנו היינו לידה ונחש באה בצעקות גדולות מאוד . ואני מאוד פחדתי מוות הוא בא לכיוון שלנו באה לטרוף אותנו ואחר כך ננסנו מארה גדולה ושם פגשנו חרקים.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך יוני 24, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של נחש בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן לאוייב או למישהו המנסה לפגוע או להפריע לחולם/ת. יש המפרשים חלום על נחש כסימן לפרנסה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נחש גדול בחלום

לפי תודעה רוחנית חלום פאלי


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אישה בחלום

בחורה או אישה מסמלות את אמא אדמה, את ההתחדשות והצמיחה את מחזור החיים ואת הכח לתת חיים. לידה וחיים. אישה היא מקור הכוח ועוצמה. גבר צעיר החולם על בחורה, פשוטו כמשמעו. בחורה רעה בחלום לפי האמונה הרווחת שטן. בחורה טובה בחלום, מלאך המאיר את דרכו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חרקים בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום רומז על תקופה של רוגז,כעסים ומועקות שעומדים לעבור על החולם,אם כי יוכל להתגבר עליהם ללא קושי.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לידה בחלום

לפי תודעה רוחנית חידוש של משהו


 > קראו עוד

מה הפירוש של מוות בחלום

לפי האמונה הרווחת אינו מציין מוות פיזי אלא חיים ארוכים ובריאים. מוות יכול לציין התחדשות של החולם בה הוא נפטר מכעסים,אכזבות,דפוסי חשיבה וכל מה שכבר אינו עובד עבורו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי על כך שאני מגיע לים עם הבת שלי ואני לידה והיא שוחה ולאחר מכן היא יוצאת מהים ומימיננו יש כמו מקווה מים שאנחנו לא יודעים את העומק שלו ואני מדברת עם מישהי ורגע לפני שאני באה להגיד לבת שלי שאנחנו לא יודעות מהו העומק היא כבר נכנסה וכבר לא ראיתי אותה וביקשתי שיוציאו אותה.

על מה חלמתם?