פענוח חלומות בס"ד

חלום על בבית העלמין, גבר, צבא, שוכבים, בבית

אני נמצאת בבית העלמין עם גבר עם מדי צבא שאני מכירה ואוהבת אנחנו שוכבים ומדברים

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך יולי 12, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של בבית העלמין בחלום

בית העלמין בחלום או בית קברות בחלום לפי האמונה הרווחת תקשורת לעולם אחר או סיום של תקופה


 > קראו עוד

מה הפירוש של גבר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולם גבר הוא מייצג צד מסויים או מאפיין בחולם עצמו. אצל אישה עשוי לסמל את האיש האידיאלי .


 > קראו עוד

מה הפירוש של צבא בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על התנגדות חזקה של החולם/ת למשהו שקורה בחייהם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שוכבים בחלום

שכיבה בחלום מלשן לשכב על הקרקע או במיטה מסמלת אדם או משהו אשר יכול להשפיע עלינו אך ברגע זה הוא רדום ואינו מהווה בעיה מהותית ואקוטית ברגע זה. משהו ששוכב מונח ומוטל מסמן לנו אולי משהו שאנחנו לא מייחסים לו חשיבות רבה וחשובה אך ייתכן שהוא בעל משמעות נסתרת ולכן יש להפנות אליו את תשומת ליבנו. לעומת זאת שוכבים מלשון קיום יחסי מין מסמל דברים אחרים לגמריי. יחסי מין מסמלים את הקשר והכמיהה שלנו לאהבה, למגע ולרוחניות. לראות אנשים אחרים שוכבים מבמל רצון לזוגיות. ראו עוד על יחסי מין וסקס. לראות את ההורים שלך שוכבים בחלום מסמל את הפחד שלנו ממיניות אבל גם את הרצון שלנו לסקס. לראות את האקסית או האקס שוכב עם מישהו אחר מראה שעדיין יש לכם רגשות כלפיהם אך לאו דווקא שאתם מעוניינים לחזור ולהיות יחד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני ובן זוגי נמצאים בבית שלי, אני שומעת רעש מכיוון מרפסת הכביסה, אני אומרת למוטי שאני שומעת אנחנו מסתכלים לראות מה זה,, זה בסדר תחלה נראה משהו קטן אבל אחר כך אני מבינה שזה לחישה של נחש. ואז הנחש זוחל בסלון לכיוון שלי, זה מפחיד ומגעיל אותי , מוטי תופס אותו, אנחנו מנסים לחשוב מה לעשות איתו,, מוטי הולך וחוזר בזמן שאני מסתכלת באינטרנט על לוכד, נחשים, כשהוא חוזר אני שואלת אותו איפה שם את הנחש, הוא אומר לי, בשירותים המטונפים של טלי.ואז,אני רואה שאנחנו בדירה אחרת, זה לא הבית שלי, תחושה של דירת שירות של קיבוץ.

על מה חלמתם?