פענוח חלומות בס"ד

חלום על רעל, אמא, ירוק, כף היד, מלפפון

אני חותכת מלפפון ירוק עם אמא שלי והמלפפון מתחיל להתנפח והגרעינים שלו גדלים ואמא שלי אומרת לי תשטפי את הידים מהר זה רעל. תוך כדי שטיפה מתחיל לצאת לי מהידים גרעינים שחורים במיוחד ממרכז כף היד, וזה לא מפסיק בשטיפה וזה ממש מגרד.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך אוגוסט 19, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של רעל בחלום

לפי תודעה רוחנית אזהרה מדברים מסוכנים ובעיקר ממילים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ירוק בחלום

הצבע הירוק בחלום מסמל התחדשות אביב ופריחה וגם קינאה ומחלה זה הכל תלוי בהקשר


 > קראו עוד

מה הפירוש של כף היד בחלום

כף היד שלנו בחלום - היכולת להתפרנס ולהוציא דברים לפועל וכן היכולת לעשות את הצעד הראשון למצוא בן או בת זוג. זה מאוד תלוי באיך אנחנו רואים את כף היד בחלום. כף יד עם אצבעות ארוכות מסמלת חמדנות, כסף, קמצנות או אישה יפה. כף יד שמנה מסמלת רצון להצלחה. כף יד של תינוק, שגשוג. כף יד של אישה - חלום מיני. כף יד גברית גם כן כח גברא. כף יד שחורה - מעשה לא טוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מלפפון בחלום

לחלום על הירקות עגבניה ומלפפון שכל כך נפוצים בסלט הישראלי, זה חלום על זוגיות. העגבניה מיצגת את הנקבה, האישה (אנחנו עוגבים על העגבניה) והמלפפון הוא סמל פאלי ישיר המסמל את הגבר. ולכן לאישה או איש לחלום על עגבניה ומלפפון הכוונה לחלום שבוא אנחוו מחפשים זוגיות בריאה ולא סתם זוגיות את האחת שמתאימה לנו באמת או האחד המתאים לנו שנתאים ביחד כמו מלפפון ועגבניה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי על סבא שלי שנפטר חלמתי שאני ואמא שלי שנסענו בגבעתיים איפה שהוא היה גר ואז סבא חיכה בבית כנסת ואז נכנסו לשם והוא אמר שזה הבית כנסת שלו וזה בשבילנו הוא היה לבוש בחולצה לבנה מטופח כולו וכל זה ואז אמא שלי התחילה לבכות ואמרה לו איזה בית כנסת יפה אבא וזה ואז פשוט התעוררתי בבהלה

כל האנשים שאני אוהבת וגם כאלה שקצת פחות ואני היינו ביאכטה במונקו היה כאלה שיצאו החוצה להפלגה(כל האנשים שאני אוהבת) וכאלה שנשארו בפנים(האנשים שאני אוהבת אבל פחות) ראינו את השקיעה אני ואמא שלי היינו בחוץ בקומה השנייה ואז היה גל עצום בירידה והדבר האחרון שאמא שלי אמרה לי זה ״מזל שהאלה שבפנים לא יודעים עוד״ ואז הסירה התהפכה הכל חשוך ואיכשהו חזרתי לוילה והייתי עם בגד ים ירוק זית חשבתי שאני היחידה שניצלה אבל אז שלושה שהיו בתוך הסירה נכנסו שאלתי אותם המומה ״אתם בחיים?!״ והם הסבירו לי איך הם שרדו ואני עוד לא הבנתי שהאנשים הכי חשובים לי לא שרדו בנינו איכשהו מכונת זמן והחזרנו את כולם אבל משהו בל החזיר אותם עם מכונת זמן לא הרגיש לי נכון הרגשתי שמשהו לא בסדר

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

על מה חלמתם?