פענוח חלומות בס"ד

חלום על אח, אמא, בית, מבוכה, שקית, תחתונים, תיק, באוטובוס, בבית, הביתה, מלון, נוסעת

מול הבית של אמא שלי שיפצו בית והוא הוצע למכירה והייתי בבית הוא היה גדול ויפה! אחר כך חלמתי שאני באוטובוס נוסעת לאילת עם אנשים מבית הספר נמצאים בבית מלון וחוזרים באוטובוס הביתה כשהאוטובוס מוריד אותנו קבוצה גדולה של תלמידים מהשיכבה עולה לאוטובוס לנסוע לאילת וביניהם תלמיד שאהבתי והסתכלתי עליו והוא לא התבונן עליי . אח שלי היה בשרותים ואני לקחתי את המזוודה הגדולה מהאוטובוס וחיפשתי תיק נוסף ולקחתי בטעות שקית של מישהי עם תחתונים והרגשתי מבוכה

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך אוגוסט 24, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של אח בחלום

אדם החולם על אחיו מתקשר עם בני משפחתו. לפי האמונה הרווחת, חלום על אח מסמל אי יציבות בחיי המשפחה ורצון לאחות את הקרעים ולחברם יחדיו. אין קשר כמעט יותר חזק מהקשר שבין אחים וגורל משותף וכאן הרצון החזק בחלום על אח מסמל כי עליכם להתעלות ולהתחבר יחדיו חזרה בנפש ובעולם הרוחני.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מבוכה בחלום

לפי האמונה הרווחת חשש מכישלון וביקורת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שקית בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חלם החולם כי הוא אומר "שמע ישראל",החלום רומז כי הוא אדם בעל מידות טובות, הדבק בערכים של חמלה,אהבת הזולת,מוסריות ואמונה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תחתונים בחלום

לפי האמונה הרווחת אישיותו המוסתרת מהסביבה, של החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תיק בחלום

לפי האמונה הרווחת תיק מסע או תיק אישה - בשורת טובות שתשננה את חיי החולם. תיק מאד יפה בחלום מסמל שפע בכל התחומים גם כלכלית וגם ריגשית. תיק בלוי או קרוע מסמל התנהגות לא נכונה עשויה לקלקל הזדמנות טובה בכל תחום. התיק מכיל בתוכו את כל הדברים שהינם והוא המעטפת החיצונית של אריזת חיינו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של באוטובוס בחלום

לפי האמונה הרווחת החולם מחלק את גורלו עם אחרים,נסחף אחרי ההמון. עליו לסמוך יותר על עצמו. אוטובוס הוא סמל פאלי בחלום ומסמן את יצר המין הגברי. במקומות מסויימים מוזכר האוטובוס כדאגה למשפחה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הביתה בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מלון בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמל תקווה ושינויים לטובה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נוסעת בחלום

לחלום על נסיעה זה הרצון לשינוי בחיים. חיפוש אחר הרפתקה או יציאה לדרך חדשה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

אני ובן זוגי נמצאים בבית שלי, אני שומעת רעש מכיוון מרפסת הכביסה, אני אומרת למוטי שאני שומעת אנחנו מסתכלים לראות מה זה,, זה בסדר תחלה נראה משהו קטן אבל אחר כך אני מבינה שזה לחישה של נחש. ואז הנחש זוחל בסלון לכיוון שלי, זה מפחיד ומגעיל אותי , מוטי תופס אותו, אנחנו מנסים לחשוב מה לעשות איתו,, מוטי הולך וחוזר בזמן שאני מסתכלת באינטרנט על לוכד, נחשים, כשהוא חוזר אני שואלת אותו איפה שם את הנחש, הוא אומר לי, בשירותים המטונפים של טלי.ואז,אני רואה שאנחנו בדירה אחרת, זה לא הבית שלי, תחושה של דירת שירות של קיבוץ.

על מה חלמתם?