פענוח חלומות בס"ד

חלום על חברה, ידיד, רודפים, רודפים אחרי, בבניין, גופה

עבריינים רודפים אחרי ואחרי חברה שלי ואנחנו בורחות לבית של ידיד בבניין שלו ויורדת גופה במדרגות והידיד יוצא מהבית

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך ספטמבר 01, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ידיד בחלום

לפי האמונה הרווחת ייתכן והידיד נמצא בבעייה וזקוק לעזרה או לתמיכת החולם/ת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רודפים בחלום

לפי האמונה הרווחת אם מישהו רודף אחריכם בחלום – סימן שמי שהעליב אתכם לא בצדק ירצה לפגוש אתכם וינסה לכפר על אשמתו בכל דרך אפשרית.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רודפים אחרי בחלום

לפי תודעה רוחנית ההתיחסות שלך כלפי הסובבים אותך כך אתה רואה אותם


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבניין בחלום

הרואה בניין גבוה בחלום - מורה על חיים ארוכים ומאושרים. הרואה שהוא עצמו נמצא בין בניינים - יחליף דירתו ומקומו. הרואה עצמו בונה בניין - ירד מכנסיו, או יחלה או ימות ב"מ. הרואה בניין בנוי - טוב לו. ואם הרסוהו הבונים - רע לו. בניין גבוה - אופקים חדשים. בניין ישן וחרב - כישלונות. בניין בו אחזה אש - סכנה! לפי האמונה הרווחת אם בחלומך ראית בניין, שפוט את החלום לפי גודלו של הבניין. אם גודלו של בניין רגיל באזור מגוריך – החלום מרמז על שינויים בחייך בעתיד הקרוב. אם הבניין גדול במיוחד – צפויה לך הצלחה מזהירה בעתיד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של גופה בחלום

מעידה על עיסוקך במוות, אין סוף או היעלמות של דבר החשוב לך. אם הינך איש עסקים - זהו רמז לכשלון בעסקים או על עסקים שיערערו את שמך הטוב ויקלקלו את תדמיתך החיובית. אם הינך אדם צעיר - זהו סמל לאהבה נכזבת.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

שחברה החזיקה את התינוקת שרק נולדה על הידיים, הלכה קרוב לשפת הברוכה לחפש מקום מוצל, ומעדה ונפלה לבריכה ואני מיד קפצתי והצלתי את התינוקת. רצנו לבית חולים, תחילה צמחו לה כנפיים ורק אח"כ הבחנתי שיש לה ראש ואת כל האיברים והיא גדלה והייתה בריאה לגמרי.

על מה חלמתם?