פענוח חלומות בס"ד

חלום על אח, אמא, רגל, רגל שבורה, תאונה

אמא אח רגל שבורה תאונה

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך ספטמבר 25, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של אח בחלום

אדם החולם על אחיו מתקשר עם בני משפחתו. לפי האמונה הרווחת, חלום על אח מסמל אי יציבות בחיי המשפחה ורצון לאחות את הקרעים ולחברם יחדיו. אין קשר כמעט יותר חזק מהקשר שבין אחים וגורל משותף וכאן הרצון החזק בחלום על אח מסמל כי עליכם להתעלות ולהתחבר יחדיו חזרה בנפש ובעולם הרוחני.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רגל בחלום

רגל או רגליים מסמלות את היכולת שלנו להוציא לפועל דברים והיכולת שלנו לקבל החלטה ולפעול. שבר ברגל המופיע בחלום מראה שאנחנו תקועים ולא מסוגלים להתקדם. זה יכול להיות שאלו אנחנו המחזיקים עצמנו אחורה ולא יכולים להשתחרר מהאמונות הישנות אשר כובלות אותנו, וזה יכול להיות מישהו אחר אשר - שם לנו רגל - ולא נותן לנו להתקדם. הרגל בחלום היא זו שלוקחת אותנו קדימה. רגל ארוכה היא היכולת שלנו להגיע רחוק.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רגל שבורה בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמלת משבר בחיי החולם,פגיעה במעמדו או בחופש התנועה שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תאונה בחלום

לפי האמונה הרווחת צפוי משבר בין קרובים או ניתוק קשר כלשהו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני אצל מגדת עתידות והיא ואחיה מגלים לי בעזרת פענוח של אותיות שיש לי בת. למיטב זכרוני היה רשומים האותיות ת,נ,ב,צ. במקביל אני רואה על הרצפה עקרב לבן מתהלך לו. העקרב לא צבט אותי ולא נגע בי הוא היה רחוק ממני. אציין כי הנני בהריון ואינני יודעת עדין את מין הילוד.

נמצא באכסניה ופוגש בבחורה סקסית שרוצה לצפות בטלויזיה בתכנית על רבין. פתאום גיסי ואחותי מגיעים ויושבים איתנו . פתאום גיסי יוצא מהחדר וחוזר ומתחיל להתעלס עם הבחורה.אחר כך כולנו הולכים למסיבה.חוזרים לחדר שנראה נקי ומסוייד ומשופץ. הבחורה הסקסית נעלמת לי ואני רץ ערום לחפש אותה . מוצא אותה ומחזיר אותה לחדר.

אני מוצאת את עצמי במרכז העיר שלנו יחד עם הבת שלי קארין ואני אומרת לה בואי נלך לקצב הוא חייב לי כסף שנתתי לו על 950שח הוא הבטיח שיחזור במזומן ואז אנחנו נכנסים לחנות והוא מנסה להתחמק מאיתנו ואני צועקת אתה חייב להחזיר ערשוו אני הזמנתי בעל מקצוע אחרי שהבוס שלו יצא אלינו אז הוא החזיר את הכסף ולקחתי את הבת שלי ואמרתי בואי נלך ואז אנחנו רואים שסגרו את הדואר השכונתי ואז שאלתי למה סגרו אף אחד לא ידע את התשובה והתעוררתי נכנסים לחנות והוא מנסה להתחמק

על מה חלמתם?