פענוח חלומות בס"ד

חלום על אמא, בבטן, בהריון, בית

אני ניצלת מפיצוץ ומגלה שאני בהריון לא ידוע מי האב ובודקים אותי באולטרסאונד, אמא שלי מגיע ובודקת כל הזמן ,אני נוגעת בבטן בכדי לראות שהכל בסיידר ובונה בית עם לבנים.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך אפריל 30, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבטן בחלום

משהו בבטן בחלום יכול לסמל משהו שמציק לנו ומפריע ואנחנו לא מסוגלים להוציא אותו החוצה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בהריון בחלום

הריון מסמן התחלה חדשה או רעיון שעדיין לא הבשיל


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

שחברה החזיקה את התינוקת שרק נולדה על הידיים, הלכה קרוב לשפת הברוכה לחפש מקום מוצל, ומעדה ונפלה לבריכה ואני מיד קפצתי והצלתי את התינוקת. רצנו לבית חולים, תחילה צמחו לה כנפיים ורק אח"כ הבחנתי שיש לה ראש ואת כל האיברים והיא גדלה והייתה בריאה לגמרי.

חלמתי שאני אורזת את הבית החלון פתוח ורואים את על הבגדים מארון הבית ממש פתוח ואני יושבת ברכב לילה נרדמת מחכה לבוקר לארוז את הבגדים שרואים מהחלון מפחדת שלא יכנסו לבית זרים. וחושבת על הבית שאני שוכרת מה נישאר לי לארוז שם. כאילו אורזת 2 בתים הבית הסגור ואת הבית שאני משכירה.

על מה חלמתם?