פענוח חלומות בס"ד

חלום על זכוכית, מטושטש, מפחיד, בת, הרגשה רעה, הרצפה

החלום מתחיל ככה אני במקום לא ברור ומישהו ישן על הרצפה הוא נראה מטושטש כאילו מאחורי זכוכית מלאה אדים , לא ברור כזה הוא קורא בשם שלי בקול מפחיד כזה ותמיד בחלום יש לי הרגשה רעה של דאגה כאילו משהו קורה ואני לא יודעת אם הוא בן אוו בת

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך נובמבר 12, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של זכוכית בחלום

לפי האמונה הרווחת זכוכית ללא הקשר מיוחד מסמלת בשורות טובות העומדות להגיע,חוויות בעלות השלכה חיובית על חיי החולם, שישנו את חייו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מטושטש בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על חוסר בהירות בחיי החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מפחיד בחלום

משהו שמפחיד אותנו בחלום הוא גם משו שאנחנו פוחדים ומפחדים ואולי גם חוששים ממנו במציאות. במקרה זה של החולם מדבור בפשט ולא דרש. כלומר פחד הקיים בחלום הוא אותו הפחד הקיים גם כאשר אנחנו ערים. מושא הפחד או האובייקט ממנו אנחנו פוחדים בחלום לא תמיד מייצג בצורה פשוטה את מה שאנחנו פוחדים ממנו. לדוגמא, פחד ממים בחלום, איננו פחד ממים במציאות ויכול לסמל פחד מתשוקה (אותה הים מסמל) ולכן חשוב להסתכל ולפענח את הנושא שממנו אנחנו פוחדים בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בת בחלום

לחלום על על לידה של בת, החולמת איננה מרוצה מחייה וחפשת התחלה חדשה. לאב שחולם על בת שנולדת מראה על אהבה גדולה לזוגתו. לחלום על בת מהכיתה שלך, כולנו מבינים מה הכוונה ...


 > קראו עוד

מה הפירוש של הרגשה רעה בחלום

לפי האמונה הרווחת הרגשה רעה בחלום או לאחריו קשורה לרקע החלום .


 > קראו עוד

מה הפירוש של הרצפה בחלום

רצפה בחלום מסמלת את מצבו הנפשי של החולם. רצפה רעועה מראה על חוסר יציבות נפשי, רצפת עץ, חיבור לאדמה, רצפה נקייה מחשבות מלוכלכות, רצפה מלוכלכת מראה על סדר שצריך לעשות בחיים. רצפת בטון, מלחמה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני המשיח ושאני רואה את בית המקדש נבנה עם פיגומים ורק אני מצליח לראות אותו אף אחד אחר לא, הולך למבנה רואה כדים מאובקים שובר את אחד מהם ורואה תאריך כד טבת. לאחר מכן אני נמשח למשיח עליי רומח ובגדי לבן, וסוף החלום נגמר שבית המקדש בנוי ואני נמשך למעלה ללא שליטה

חלמתי שאני ואישתי היום הולדת שלי שהיא אירגנה לי , זה היה כמו מסיבת סקס בסטייל bdsm , היא סגרה את המקום עם כל מיני אנשים ואף אחד לא התייחס אליי , לעומת זו היא היית עם מישהו שם . אחרי זה הלכתי לאותו מקום לבד כי אמרו לי לחזור לשם אחת הבנות . שהגעתי גם בקושי התייחסו אליי ואחרי זה הגיע משטרה והבריחה את כולם

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?