פענוח חלומות בס"ד

חלום על גיסתי, רגל, בבית

בחלום, ראיתי את הרב הראשי של הקהילה הגרוזינית בישראל ובעולם, שנינו בבית הכנסת והוא נותן 200 ש"ח שמצא ואמר לי קח, זה הכסף שלך. אני לוקח 100 ש"ח ומשאיר אצלו 100 ש"ח ואומר לו זה בשבילך (מעין תרומה/צדקה). אח"כ הרבי מליובביץ' יושב לפני ממש - ההרגשה היא שהוא חי ממש!! (אגב, אני תמיד אומר שהוא הרבי שלי - למרות שאני לא חבדניק ובטח לא משיחי) והוא יושב לפני בבית הכנסת ומתפלל מסידור. אביה של גיסתי שואל אם אני יודע מיזה, ואני אומר שוודאי שאני יודע, הרי הוא הרבי שלי רק הוא הרבי שלי אבל אני לא מאלה שמאמינים שהוא המשיח. אחרי שהרבי מליובביטש מתפלל אני מרגיש כאילו הוא נתן לי משהו. לאחר זמן מה הרבי יוצא יש לו רגל אחת תותבת והעוזר שלו תומך בו והרבי מליובביטש מדדה.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך דצמבר 19, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של גיסתי בחלום

גיסה בחלום סמל לעניינים לא פתורים


 > קראו עוד

מה הפירוש של רגל בחלום

רגל או רגליים מסמלות את היכולת שלנו להוציא לפועל דברים והיכולת שלנו לקבל החלטה ולפעול. שבר ברגל המופיע בחלום מראה שאנחנו תקועים ולא מסוגלים להתקדם. זה יכול להיות שאלו אנחנו המחזיקים עצמנו אחורה ולא יכולים להשתחרר מהאמונות הישנות אשר כובלות אותנו, וזה יכול להיות מישהו אחר אשר - שם לנו רגל - ולא נותן לנו להתקדם. הרגל בחלום היא זו שלוקחת אותנו קדימה. רגל ארוכה היא היכולת שלנו להגיע רחוק.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאבא שלי לא הרגיש טוב ורופאים הרדימו אותו בבית של סבתא שלי שבמציאות זה הבית של חברה שלי רפאלה כל האחיים סבתא שלי ואמא שלי והרופאים היינו מחוץ לחדר וחיכינו שהוא יתעורר ואחותו אמרה בואו ננסה להיתקשר וניראה עם הוא יתעורר וברגע שהיא היתקשרה הוא יתעורר וכולם רצו אליו ואני נשארתי בחוץ ולא רציתי להיכנס ואז סבתא שלי שהיא במציאות לא חייה אמרה לי להיכנס ושהוא מחכה לי ואמרתי לה שלא כי אני לא מוכנה במציאות רבנו ואנכנו לא מדברים ואז אמא שלי יוצאת ממנו ואומרת לי שהיא רוצה ללכת לקנות לו בלונים ובונבוניירה אז אמרתי לה שנחזור הבייתה ואני יעשה לה כי במציאות אני עוסקת בזה ואז יתעוררתי

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

חלמתי על פיל גדול שחור עם שערות שחורות שיורד מהשמיים והיו אצלי מלא אנשים בבית היה משטרה ההורים שלי וכו ואני אומרת להם יש פיל שנופל זה מסוכן הם לא מקשיבים והוא נופל לי במרפסת ואז הוא קם ואני אומרת לכולם תברחו אמרתי לכם וכולם מתחילים לברוח והוא פשוט ניפץ לי את החלון של המרפסת וכולם התחילו לרוץ כל אחד לכיוון אחר אני לקחתי את הילדים שלי וברחתי לבניין אחר וכל פעם עוברת למקום אחר

על מה חלמתם?