פענוח חלומות בס"ד

חלום על אורז, לבן, שם

אבישלתי אורז לבן והחתן שלי חלק ממו שם בדלי לא נקי ואני השלכתי מה שהיה בדלירז מבושל

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך פברואר 02, 2014

פתרון החלום

מה הפירוש של אורז בחלום

לראות אורז בחלום מסמל בעיות רבות שעלינו להתמודד איתם. כל כרגיר אורז הוא בעיה אחרת אשר מגיעה בכמויות ושוטפת אותנו בזרם גדול. היכולת שלנו להתמודד עם בעיות תלויה בדרך בה אנחנו מתמודדים מול האורז. האם מבשלים אותו, זורקים אותו או אוכלים אותו. אבל אורז מסמל גם פריון, הצלחה ורווח. כך שהיכולת שלנו בחלום להתמודד מול בעיות אותן מיצד האורז היא גם היכולת שלנו להצליח ולקבל ברכה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לבן בחלום

לפי תודעה רוחנית צבע לבן מראה על דרך חדשה חלקה שעליה אתה צריך לכתוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני ובן זוגי נמצאים בבית שלי, אני שומעת רעש מכיוון מרפסת הכביסה, אני אומרת למוטי שאני שומעת אנחנו מסתכלים לראות מה זה,, זה בסדר תחלה נראה משהו קטן אבל אחר כך אני מבינה שזה לחישה של נחש. ואז הנחש זוחל בסלון לכיוון שלי, זה מפחיד ומגעיל אותי , מוטי תופס אותו, אנחנו מנסים לחשוב מה לעשות איתו,, מוטי הולך וחוזר בזמן שאני מסתכלת באינטרנט על לוכד, נחשים, כשהוא חוזר אני שואלת אותו איפה שם את הנחש, הוא אומר לי, בשירותים המטונפים של טלי.ואז,אני רואה שאנחנו בדירה אחרת, זה לא הבית שלי, תחושה של דירת שירות של קיבוץ.

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

אני נמצאת עם עוד מישהו בטבע, ליד סוג של אגם, באגם יש מפל, אנשים שוחים שם לכיוון המפל ונעלמים בזרם, מתחיל לרדת גשם, אני אומרת לבחור שאיתי בוא נשחה בגשם, הבחור לא מדבר הוא פסיבי, אני הדומיננטית בחלום אנחנו נכנסים לשחות במים בגשם, יש תחושה של פחד וסכנה, פתאום מתקרבים אלינו נחשי מים גדולים בתוך המים והגשם, הם מחשמלים אותנו, אנחנו הופכים להיות מחושמלים, קמתי מוטרדת ובבהלה

על מה חלמתם?