פענוח חלומות בס"ד

חלום על אבי, הביתה, חליפה, חצאית, לחיים

אבי ואני צועדים יחד בחזרה הביתה מבית הכנסת בערב שבת, ויש לנו בכיסים אגוזי פקאן ואנחנו אוכלים, כל אחד מכיסו וידו הימנית. אבי לבוש חליפה ואני לבושה מאד צנוע, עם חצאית ארוכה ושרוול ארוך(כאשר במציאות אינני מתלבשת כך). שעת ערב נעים ונוח לצעידה, לא קר ולא חם, הולכים בנחת אל הבית. (אבי חי ושיבדל לחיים ארוכים ובריאים-אמן)

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך פברואר 09, 2014

פתרון החלום

מה הפירוש של אבי בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. אבא בחלום מסמל ברכה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הביתה בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חליפה בחלום

חליפה בחלום יכולה לסמל דבר טוב כמו התחלה חדשה, חתונה, מקום עבודה חדש. אם החליפה היא צרה ולא נוחה ייתכן וזה מסמל שאתם נמצאים במקום שאינו מתאים לכם ואתם מעוניינים בשינוי ומרגישים לחוצים וחנוקים ללא יכולת להתקדם וללא מוצא. נסו לחשוב על שינוי לטבוה אותו הייתם יכולים להוציא לפועל.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חצאית בחלום

לפי האמונה הרווחת ראה ערך "שמלה".


 > קראו עוד

מה הפירוש של לחיים בחלום

לפי האמונה הרווחת ברכה "לחיים" מסמלת על כריתת ברית הסכם לנושא מסויים


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

אני מוצאת את עצמי בסדנא בבית ספר עם האחיות שלי ניקול דוריס אחותי ולקאאת סוף היום איבדתי את התיק האישי שלי שהוא בצבע ירוק בהיר ועליתי לחפש אותו בכל כיתה אפשרית ולא מצאתי אותו ואחיות שלי מחכות ליבשער לחזור הביתה כי אחותי ניקול הגיעה עם האוטו שילה ושהגעתי אליהם אני ראיתי גם את אמא שלי והתעוררתי בהרגשה טובה

על מה חלמתם?