פענוח חלומות בס"ד

חלום על אמא, אימי, אוהבת, קטנים, שם, שמחה, לבכות, אבא

אני נכנסת לאוהל שבנוי מפרחים כחולים גדולים . האוהל מלא בחדרים קטנים ואני נכנסת לאחד מהם וחושבת על הנער אותו אני אוהבת . אחר כך אני יטצאת לשירותים שם יש נערים שאני מכירה שמטרידים אותי . כאשר אני יוצאת מהשירותים ואחר כך מהאוהל אמא שלי אומרת לי שאני צריכה לקחת את אחי הקטן לראות את אבא לפני שהוא נוסע שוב לארצות הברית למרות שהוא הגיע לפני ארבע ימים ולפי מה שאני יודעת הוא צריך לסוע רק בעוד כשרה ימים . כאשר אני שומעת שהוא צריך לסוע אננ מתחילה לבכות ולבכות והאנשים הנמצאים לידי לא מבינים מה קורה לי. לאחר מכן אני שואלת שוב את אימי מתי אבא נוסע בחזרה והיא אומרת לי שעוד עשרה ימים ואני שמחה .

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 11 שנים בתאריך פברואר 22, 2014

פתרון החלום

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אימי בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. כשההורים באים אלינו בחלום זה סימן למסר לקבלת החלטה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קטנים בחלום

דברים קטנים בחלום מסמלים דברים חסרי חשיבות או זניחים בחיינו. דברים קטנים גם יכולים לרמוז עד דברים שלא שמנו לב אליהם ונתפסים כמו דברים חסרי חשביות אך בעלי מסר מאחוריהם ובהחלט אינם זניחים. בנוסף דברים קטנים בחלום יכולים לרמז על דברים שאינם ברורים לנו עד הסוף ועלינו לרדת לעומקם של דברים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמחה בחלום

לפי האמונה הרווחת זהו חלום שאינו מבשר טובות. עליך להזהר מאוד, להיות חשדן בתקופה הקרובה. קשיים לא צפויים יפקדו אותך או אדם קרוב אליך אשר מופיע אף הוא בחלום. עליך להזהירו מקשיים בעבודה. לפי תודעה רוחנית תרתי משמע, שמחה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לבכות בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על ידיעה לא צפויה ועל שמחה רבה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אבא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. האב מסמל ישות רוחנית אשר מדריכה אותנו בעולם הזה ובעולם הבא.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי כאילו אני וחברים שלי היינו בחוץ במגרש בחום בחולות האווירה היתה מדברית וכאילו חטפו אותנו הטורקים/דרוזים הם לא היו ערבים פשוטים מוסלמים לוחית רישוי זרה היה להם בית ענק ועשיר והסתובבתי בבית הזה שלהם בהתחלה פחדתי ממש מהחטיפה אבל אז האמא בעלת בית אישה שם הייתה נחמדה אליי והיא שמרה עליי ונתנה לי להיות עם בטלפון וישר שלחתי מיקום לאמא שלי ופרטים על איפה אני בוואטסאפ ואחרי כמה זמן הצלחתי לברוח משם ורצתי מהר ממש ברחתי ועליתי על איזשהו רכב שגנבתי ממישהו ולא ידעתי לנסוע עליו על נפלתי ורצתי ברחתי מהשכונה ומהאזור זה היה שכונה של המוסלמים באור יום ואני רצה בחולות בחום אני איכשהו עליתי על אוטובוסים וסידרתי את זה והגעתי לעיר שלי זה היה חלום ממש מוזר ורע ומפחיד חטיפה לחטוף חטפו אני עצמי רצה בורחת

על מה חלמתם?