פענוח חלומות בס"ד

חלום על אמא, בן זוגי, הביתה, זוגי, מת, קבר, שבן זוגי, מישהו, תמונה

נסעתי באוטו עם אמא שלי והתקשרו להודיע לה שבן זוגי מת. בדקתי בפייסבוק וראיתי תמונה של חברי עם קבר, כשהגעתי הביתה גיליתי כי הוא מת בגלל מישהו שפרץ לו הביתה ורצתי אל בן זוגי הביתה .

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 11 שנים בתאריך מרץ 22, 2014

פתרון החלום

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בן זוגי בחלום

לחלום על בן זוגך הנו חלום על האני הפנימי שלך. חלומות על בן הזוג הנם חלומות נפוצים מאוד. במקרים רבים בן הזוג בחלום אכן מיצג את הן הזוג במציאות ובחלום אנחנו חולמים על תרחישים שעלולים לקרות והמוח מנסה להכין את עצמינו למצבים שונים בחיי הערות. אך מידי פעם בחלום מגיעים רמזים מתוך מתת מודע שלנו וגורמים לנו להבחין בדברים שלא נתנו להם תשומת לב מספקת מחיי הערות שלנו. האני הפנימי אותו מיצג בן-הזוג או בת הזוג בחלום מהווים עזר כנגדו ועזר ספרותי המנסים להראות לנו צדדים אישיותים שונים באישיות שלנו החולמת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הביתה בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של זוגי בחלום

חלומות על דברים זוגיים מלשון מספר זוגי וסימטריה הם חלומות על יופי. לחלום על בן זוג אנא ראו בן זוג בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מת בחלום

לחלום שאתה מת, או לראות מישהו אחר מת בחלום. כאשר החולם חולם שהוא מת, החולם נמצא בקונפליקט לא פתור. לראות מישהו אחר שמת בחלום, הוא מנסה לומר לך משהו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קבר בחלום

לפי האמונה הרווחת צפוי שינוי ומאורעות בלתי צפויים, בכוון חיובי.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שבן זוגי בחלום

לחלום על בן הזוג זהו סימן קירבה בין בני הזוג והכוונה היא שקשר אמיתי נוצר


 > קראו עוד

מה הפירוש של מישהו בחלום

לחלום על מישהו אחר או שמישהו עושה לנו משהו בחלום זה בעצם תמיד בוואות עצמיות. גם מישהו אחר בחלום מסמך ומיצג מחשבות והלכי רוח שונים בתוך החלום שלנו עצמו. אותה דמות שאנחנו תופסים בחלום היא הייצוג של אותו מישהו בחיים האימיתיים בהם אנחנו ערים. אין לחשוב שאם מישהו עשה לנו משהו רע בחלום אכן אותו אדם באמת רוצה להרע לנו יש לבדוק את שאר המוטיבים והסמלים בחלום כדי להבין האם באמת מדובר באותו יצוג של אדם או במחשבה שלנו. אך עם זאת יש לשים לב לאנשים אחרים חורשי רעה וייתכן שיופיעו אצלינו בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תמונה בחלום

לפי האמונה הרווחת אם התמונה נמצאת בתערוכה החלום מצביע על כישרונות של החולם שלא מוצו, וגורמים לו לתיסכול.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

היינו בכיתה וחילקו מבחנים ואז פתאום אני רואה שמי שיושב באלכסוני זה מישהו מהעבר שלי שאנחנו כבר לא בקשר לא היינו גם בקשר אבל הרגיש שאנחנו מתאימים אחד לשני, הוא היה לבוש בחלום בחולצה לבנה עם צווארון וג'קט עור חום מעליו, יצא שעניתי על שאלה אחת מהמבחן שנתנו לי והגשתיככה מבלי לשים לב שעניתי על שאלה אחת בלבד ואז שגיליתי את זה אז הלכתי למורה והיא אמרה לי שזה מבחן שעשינו כבר והכל בסדר ואז היא אמרה לי התרשמתי מהכתיבה ששלחת לי הבנתי ממך שכיף מאוד לדבר איתך

חלמתי כאילו אני וחברים שלי היינו בחוץ במגרש בחום בחולות האווירה היתה מדברית וכאילו חטפו אותנו הטורקים/דרוזים הם לא היו ערבים פשוטים מוסלמים לוחית רישוי זרה היה להם בית ענק ועשיר והסתובבתי בבית הזה שלהם בהתחלה פחדתי ממש מהחטיפה אבל אז האמא בעלת בית אישה שם הייתה נחמדה אליי והיא שמרה עליי ונתנה לי להיות עם בטלפון וישר שלחתי מיקום לאמא שלי ופרטים על איפה אני בוואטסאפ ואחרי כמה זמן הצלחתי לברוח משם ורצתי מהר ממש ברחתי ועליתי על איזשהו רכב שגנבתי ממישהו ולא ידעתי לנסוע עליו על נפלתי ורצתי ברחתי מהשכונה ומהאזור זה היה שכונה של המוסלמים באור יום ואני רצה בחולות בחום אני איכשהו עליתי על אוטובוסים וסידרתי את זה והגעתי לעיר שלי זה היה חלום ממש מוזר ורע ומפחיד חטיפה לחטוף חטפו אני עצמי רצה בורחת

על מה חלמתם?