פענוח חלומות בס"ד

חלום על מזהב, צמיד, צמידים, כסף, לבן

צמיד כסף שני צמידים מזהב לבן

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 11 שנים בתאריך מאי 02, 2014

פתרון החלום

מה הפירוש של מזהב בחלום

משהו מזהב בחלום משהו יקר אך לרוב מסמל גם משהו שאנחנו חושדים בו. כפי שנאמר "לא כל הנוצץ זהב הוא". האם החפץ מזהב שראיתם בחלום הוא אכן מה שאתם רוצים ? הוא אכן נחשק ואמיתי ? החלום לרוב מרמז לנו על דברים שלא נתנו תשומת לב מלאה אליהם. מכונית מוזהבת בחלום יכולה לסמל לדוגמא משהו שאנחנו חושבים שיעשה לנו טוב אך לא למעה מה שאנחנו באמת רוצים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של צמיד בחלום

הצמיד מסמל אושר והנאה ונישואים. חיבור ומחוייבות. לראות צמיד על היד שלך מסמל קשר עם חבר קרוב. אהבה מחבר קרוב. אם בחורה מאבדת את הצמיד שלה סימן שהיא מפחדת על הקשר או שהקשר עומד להתפרק. למצוא מציד בחלום, זה סימן לאהבה גדולה מעבר לפינה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של צמידים בחלום

לפי האמונה הרווחת איחוד


 > קראו עוד

מה הפירוש של כסף בחלום

לפי האמונה הרווחת מתפרש הן כאזהרה והן כסימן טוב, תלוי בהקשר .


 > קראו עוד

מה הפירוש של לבן בחלום

לפי תודעה רוחנית צבע לבן מראה על דרך חדשה חלקה שעליה אתה צריך לכתוב.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני יושבת בבית שלי אמי ז״ל יחד עם אחותי והבן שלה (אחותי עזבה לארהב והשאירה אותו פה חייל בודד). מסתבר שאמא שלי קמה לתחיה , חזרה לחיים, שזה היה נס , לא ברור איך זה קרה אבל כמה חודשים אחרי שקברנו אותה היא בעצם חיה. היא נראית בריאה ומדברת איתנו, לא זוכרת על מה. אבל מה שהיא אומרת מרגיז אותי ואני חושבת לעצמי שאם הייתי קוראת את זה כתוב לא הייתי מתרגזת. אני מבקשת מהאחיין שלי שיעבוד בניקיון בבית שלה, מכיון שאין לה עוזרת והיא צריכה עזרה. אני מניחה על השולחן 350 ש״ח. במקביל אני מקבלת הודעת סמס מהאמא השניה שלו (הן זוג נשים), שאומרת לי כאילו בנחמדות שאני לא אלחץ עליו יותר מדי. ההודעה שלה מרגיזה אותי. ואז אחותי אומרת בתוקפנות כבושה כזו שמגיע לו שכר הוגן. חמישים שח לשעה. אז אני אומרת שאני משלמת הרבה יותר מחמישים שח. ואז היא אומרת בכעס לא, בעצם אני בכלל לא לא רוצה שהוא יעבוד כאן, זה לא נראה לי, ועוד כמה דברים משתלחים. הוא יושב בנימוס ומסכים לכל מה שהיא תגיד, שזה מבאס אותי לראות. אני חושבת, אבל אולי הוא רוצה לעבוד? והיא אומרת, זה יהרוס לו את הצבא, אסור לו, כאילו זה משהו שאני אשמה בו. ואז אני אומרת בסדר, אז אני רוצה לתת לו את הכסף מתנה ממני. והוא לוקח, והיא שוב מתעצבנת ומשתלחת. ואז יושב שם דמות נוספת , גבר ניטראלי, ואני אומרת לו נראה לי שהיא מוציאה עלי את כל הכעס והקושי שלה סביב הביקור בארץ. אחותי נרגעת ואני חושבת לעצמי בכעס שאני צריכה עכשיו לחפש מנקה ושבטח היא לא תעזור לי. אני אומרת את זה כנראה בקול רם והיא אומרת כן נכון יש לי כמה רעיונות. אני אומרת לה, אפשר לבקש מאירנה, שזו היתה המנקה של אמא שלי בעבר, והיא אומרת לא אבל היא לא היתה פה כל כך הרבה זמן והיא לא יודעת שאמא חיה, זה יהיה מוזר. בהחלטיות כזו. אני אומרת לה, אבל היא בטוח תראה אותה בבניין כי היא עובדת פה . בשלב הזה החלום עובר לחלק אחר. אנחנו הולכות לבית חולים כדי לבקש את התיק הרפואי של אמא שלנו כדי לראות מה בדיוק קרה ואיך שהיא קמה לתחיה. אנחנו מגיעות לבית חולים והצוות שפוגש אותנו הוא בכלל של המחלקה הפסיכיאטרית בה עבדתי כמתמחה בפסיכולוגיה . הצוות נדהם לשמוע שהיא קמה לתחיה ומדבר רק עם אחותי ושומע ממנה הכל. מראים לנו איפה התיקים ואנחנו פותחות את התיק, והתיק הוא בעצם כורסת גבינה שכבות ועם שוקולד, ואנחנו קוראות ותוך כדי אוכלות. כתובה שם היסטוריה של אמא שלי שלא הכרתי, שבגיל 19 היא שיחקה פינג פונג וטניס והיתה בקשר עם הרבה חבורות של אנשים.

אני מסתובב ברובע אירופאי בנוי אבן, אני קונה מאפה עם קרם וניל מרוכל אסיאתי, אני מתיישב בשולחן בית קפה עם כומר בלגי ממזרי בשם האב איכטפו, הוא מלמד אותי לבטא את שמו (לא צריך להדגיש את החח), איתנו יושב שוטר הולנדי בשם ביירון וגברת מבוגרת בשם עדנה, אנחנו משוחחים, עדנה עוזבת והאב איכטפו אומר שכולם נחמדים אליה כי היא מפוצצת בכסף, אני שואל אם אליזבת מלכת אנגליה נפטרה והאם יש מצב שהחליפה אותה באופן זמני מלכת צרפת, אני מעקם את פרצופי, זה לא הגיוני כי האנגלים והצרפתים שונאים אחד את השני

על מה חלמתם?