פענוח חלומות בס"ד

חלום על סכין, אמא, אצבע, סבא, עבר, תהילים, אוטובוס, ביד, האוטו, מחבל

הייתי בתוך האוטו ליד הבית של סבא יחד עם אמא ואחותי אחר כך עבר לידנו אוטובוס שבתוכו היה מחבל והוא חטף את האוטובוס והוביל את האנשים לצד אחר כך הוא בא אלינו הוציא אותנו בכוח מהאוטו והוביל אותנו למרפסת של סבא וקשר אותנו שלא נברח . הייתה לו סכין ביד והוא אמר לי לבוא אליו לצד קשר אןתי בצד. ואז הוא בא לכרןת לאחותי אצבע וצעקתי כזה לאאא ואז הוא רק עשה לה סימן ואז גם לאמא שלי הוא עשה סימן וניסיתי להיזכר תוך כדי באיזה פרק תהילים משהו אכל לא הצלחת חשבתי שאולי זה יעזור ואז אמרתי מלא "שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד" בלופים והתעוררתי.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך יולי 05, 2014

פתרון החלום

מה הפירוש של סכין בחלום

סכין בחלום מסמלת ריב גדול שהיה בין החולם ונשוא החלום או ריב גדול שיהיה. סכסוכים בתוך המשפחה או בין חברים. יש הנוהגים לומר פרקי תהילים אם רואים סכין בחלום. חלמתי על סכין שחותכת אותי - מישהו דובר רעות עלייך. סכין חותכת מישהו אחר - אתה מועמד לפיטורין.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אצבע בחלום

אבצע בחלום מסמלת כוונה. היכולת שלנו להצביע על נושא מסוים, רגש, החלטה שאולי מפריעים לנו או אנחנו מעוניינים בו. האצבע בחלום יכולה להצביע ולסמל אשמה וחרטה אך ברוב המקרים מסמלת כיוון בו עלינו ללכת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סבא בחלום

לפי האמונה הרווחת מייצג הגנה ורקע של יציבות, געגועים לימי הילדות חסרי הדאגה ולמסורת אותה ירשנו ממנו .


 > קראו עוד

מה הפירוש של עבר בחלום

לפי האמונה הרווחת צורך להפיק מידע נוסף מאירוע או חוויה שחלפו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תהילים בחלום

לפי האמונה הרווחת חיפוש אחר הארה ואחר האמת הפנימית.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אוטובוס בחלום

לפי האמונה הרווחת החולם מחלק את גורלו עם אחרים,נסחף אחרי ההמון. עליו לסמוך יותר על עצמו. אוטובוס הוא סמל פאלי בחלום ומסמן את יצר המין הגברי. במקומות מסויימים מוזכר האוטובוס כדאגה למשפחה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ביד בחלום

יד פרושה הנה סימן להצלחה. יד קפוצה - מריבות צפויות. יד אדומה מדם - סכסוך קשה, סכנה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של האוטו בחלום

רכב, מכונית או אוטו מייצגים את השאיפות שלנו בחיים. הנסיעה ברכב מייצגת עד כמה אנחנו שולטים בחיינו. מכונית יפה וחדשה מסמלת את הרצון שלנו להצלחה. תקלות ברכב הן תקלות הייכולת שלנו להתמודד עם מצבים החיינו ולנצל אותם לטובתינו. לחלום שאתה לא זוכר היכן החנית את הרכב מראה שאינך יודע לאיזה כיוון לקחת את חייך. חלומות שהאוטו מתחמם מצביע כי אתה משקיע יותר מידי אנרגיה בקשר.כאשר מישהו אחר נוהג ברכב, אתה לא בשליטה בחייך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מחבל בחלום

לפי האמונה הרווחת איום על שלוותו ובטחונו העצמי של החולם.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאבא שלי לא הרגיש טוב ורופאים הרדימו אותו בבית של סבתא שלי שבמציאות זה הבית של חברה שלי רפאלה כל האחיים סבתא שלי ואמא שלי והרופאים היינו מחוץ לחדר וחיכינו שהוא יתעורר ואחותו אמרה בואו ננסה להיתקשר וניראה עם הוא יתעורר וברגע שהיא היתקשרה הוא יתעורר וכולם רצו אליו ואני נשארתי בחוץ ולא רציתי להיכנס ואז סבתא שלי שהיא במציאות לא חייה אמרה לי להיכנס ושהוא מחכה לי ואמרתי לה שלא כי אני לא מוכנה במציאות רבנו ואנכנו לא מדברים ואז אמא שלי יוצאת ממנו ואומרת לי שהיא רוצה ללכת לקנות לו בלונים ובונבוניירה אז אמרתי לה שנחזור הבייתה ואני יעשה לה כי במציאות אני עוסקת בזה ואז יתעוררתי

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?