פענוח חלומות בס"ד

חלום על מיני, סבא, לבכות, לנשק, פעמים, רצה, שולחן, שמחה, חיות, ילד, ירוק, לבן, מצוננת, במכונית, ההורים, חברה, כחול, שתן, אדום, דודה, לנשום

היה לנו תיגבור במתמטיקה ואז קראה לי מורה לפיזיקה וביקשתי מהמורה לצאת היא אמרה בסוף היום הלכתי אליו בסוף היום ראיתי את חברה שלי היא היתה שמחה כי היה לה טקס עם ההורים ושל הכיתה שלה ואמרה לי שהמשרד שלו ליד נכנסתי דיברנו ואחרי כמה זמן היה לי כיאלו אני מצוננת הוא נתן לי סקוץ ירוק ואמר לי לנשוך אותו ולנשום אותו ואז עשיתי ככה והצלחתי לנשום. אחר כך היה ילד מעוד חמוד שהיה איתי ישבנו על שולחן פינפונג ירוק ודודה שלו היתה קרובה ומשום מה סבא שלו היה מתחת לשולחן הילד הזה נישק אותי בלחי כמה פעמים ובדיוק כשהוא רצה לנשק אותי בשפתים אמרתי לא נעים פה בוא לשירותים דודה שלו התחילה לצעוק (גם בגיל שלנו) אמרתי לו רוץ לשירותים אני באה ואז היא אמרה לי אל תדאגי סבא יגיע גם אליך רצתי מהר לשירותים וראיתי שתפסו אותו הוא היה במכונית בלי דלתות מוזרה כזאת ובפנים היו כדורים כתום אדום כחול הוא זרק אותם מעל המכונית היתה רשת ענקית כמו בגן חיות כיאלו הם היו בכלוב. רציתי מאוד לבכות אבל לא הצלחתי הלכתי לדודה שלו ואמרתי לה הוא נישק אותי בלכי והיא אמרה את אף פעם לא תיהיה החברה שלו שאלתי אותה למה? היא אמרה בגלל שפעם היה לך טיפקס על הראש ואיך אכלת תירס? שאלתי מתי זה בדיוק היה?! היא אמרה היה והלכה. פגשתי לברים בדרך והם סיפרו שלוקחים אותו לעשות כל מיני נתונים של שערות שתן כיאלו הוא אנס אותי. וחברה שלי נתנה לי הרבה מנטוס לבן שאני ירגע אחר כך שאלתי אותה מה אני יוכולה לעשות אין לי את המספר שלו. ואז ראינו אותה שוב נראה לי היא היתה בלבן.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך יולי 28, 2014

פתרון החלום

מה הפירוש של סבא בחלום

לפי האמונה הרווחת מייצג הגנה ורקע של יציבות, געגועים לימי הילדות חסרי הדאגה ולמסורת אותה ירשנו ממנו .


 > קראו עוד

מה הפירוש של לבכות בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על ידיעה לא צפויה ועל שמחה רבה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לנשק בחלום

נשיקה בחלום יכולה להצביע על מוות אך גם יכולה להצביע עד דבר טוב, תלוי בהקשר ובחולם. במידה ואדם מסרב לנשק אותנו סימן שעלינו לשמור על עצמנו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של פעמים בחלום

חלום שחוזר כמה פעמים הוא סימן שמשהו מציק לנו ואו חייבים לפתור אותו, הוא גם סימן ופתח לעולם שמעבר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רצה בחלום

לפי תודעה רוחנית אם מרצון, סימן שיש צורך במשהו. אם מפעולת הריצה, סימן שזו בריחה ממשהו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שולחן בחלום

לפי האמונה הרווחת עשוי לרמוז על הקרבה עצמית, תלוי ברקע החלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמחה בחלום

לפי האמונה הרווחת זהו חלום שאינו מבשר טובות. עליך להזהר מאוד, להיות חשדן בתקופה הקרובה. קשיים לא צפויים יפקדו אותך או אדם קרוב אליך אשר מופיע אף הוא בחלום. עליך להזהירו מקשיים בעבודה. לפי תודעה רוחנית תרתי משמע, שמחה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חיות בחלום

לחלום על חיות זה חלום נפוץ מאוד. לכל חיה ישנה משמעות אחרת בחלומינו. חיות רעות מסמלות לחץ ובעיות שאיננן פתורות שעלינו לתת את הדעת עליהן. לדוגמא אריה או נמר או זאב. אך גם יכולות לסמל כוח והתגברות על קשיים בחייו של החולם או החולמת. חיות טובות מסמלות בדיוק את ההפך ואת היכולת שלנו להתמודד עם בעיות ולהפוך אותן למבויתות ולתת לנו את הכלפים להתמודד עם מהלך חיינו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילד בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב. לפי האמונה הרווחת אם ילד בחלום - אם ילד בחלום - נאה ונקי, זה מצביע על אהבה הדדית וידידות חמה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ירוק בחלום

הצבע הירוק בחלום מסמל התחדשות אביב ופריחה וגם קינאה ומחלה זה הכל תלוי בהקשר


 > קראו עוד

מה הפירוש של לבן בחלום

לפי תודעה רוחנית צבע לבן מראה על דרך חדשה חלקה שעליה אתה צריך לכתוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מצוננת בחלום

להיות מצוננים בחלום ולחלום שאת מצוננת זה חלום על הרגשה של תקיעות בחיים. חוסר התקדמות ורצון לצאת מאותו מצב שאנחנו נמצאים בו כל הזמן ולא מצליחים להתפתח.


 > קראו עוד

מה הפירוש של במכונית בחלום

המכונית עבור הגבר מסמלת את הכוח הגברי ועובר האישה מסמלת את הגבר איתו הייתה רוצה להיות. ליסוע עם מישהו במכונית, חתונה קרובה. ליסוע עם מישהי במכונית, קנאה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ההורים בחלום

נערה העומדת להינשא ורואה את הוריה בחלום: א. אם הם מחייכים - סימן טוב הוא. ב. אם פניהם קודרים - עליה לבטל את האירוסין כי סופה להתגרש. ג. הרואה אביו ואמו שמתו, אם אחר מותם - שמחה תהיה לו. ד. ואם יתנו לו משהו -שמחה גדולה יותר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כחול בחלום

לפי האמונה הרווחת צבע כחול מצביע על תקווה והשראה שמתקבלים ע"י אנרגיות רוחניות. עשוי להצביע על אופי קר ומחושב של החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שתן בחלום

לפי האמונה הרווחת כלי עם שתן בחלום מצביע על החמרה בבריאות, עצבנות גודלת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אדום בחלום

לפי תודעה רוחנית אזהרה


 > קראו עוד

מה הפירוש של דודה בחלום

לפי האמונה הרווחת אם אישה צעירה רואה את דודתה בחלום – זהו סימן לנזיפה על משהו שיכול לגרום לה עוגמת נפש. אם הדודה מחייכת בחלום ומצויה במצב רוח טוב אז חילוקי דעות קלים יתחלפו בקרוב בהנאות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לנשום בחלום

למשום בחלום מראה על רגיעה, השלמה וחיבור עצמי חזק. אך לנשימה בחלום פירושים רבים ותלוי באיזה הקשר היא נובעת. קושי לנשום בחלום הוא חלום נפוץ מאוד שחוזר על עצמו ובמקרים רבים אנחנו מתעוררים מחלום זה עם קשיי נשימה. חלום על קושי לנשום מראה שיש לנו מאבק או קושי בחיים שקשה לנו להתמודד איתו. שימו לב שגם יכול להצביע על בעיות בריאות מסויימות. לעיתים הנשימה האמיתית מתערבבת עם זו שבחלום. קשיי נשימה מראים חוסר איזון בדברים בחיים שקשה לנו להשלים איתם או לקבל אותם. ייתכן ואנחנו נמצאים תחת לחץ גדול, בחיי הזוגיות המשפחה או העבודה. לעומת זאת נשימות גדולות ועמוקות מראות על חוזק ועוצמה ורגיעה ואיזון.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

יום אחד עצמתי את עיניי וחשבתי שקיבלתי חזיונות. דברים קורים לי שאני לא יכול להסביר אותם. רבנים, כוהנים ואימאמים מתעלמים ממני. באחד מחזיונותי הורמתי למעלה ועברתי לשמיים. בזמן שהועברתי, חרבות יצאו ממני — בסך הכול שבע בערך, אינני זוכר במדויק. כאשר כל החרבות יצאו ממני, הועברתי לכיסא. לפני היו הרבה מראות. ושולחן עגול עם אנשים שצפו בי. והאלוהים הביט בי. ונאמר לי לפתוח את החותמות. זה קרה מהר — אחת הייתה עגולה, כמעט תלת ממדית, היא הייתה לא במקומה והייתי צריך להחזיר אותה לאיחוד. הכל קרה מהר עד שהגעתי לאחרונה. היא נראתה כמו קוביית מטטרון וחותמת מטטרון. זאת לקחה קצת יותר זמן. אחרי שסיימתי את הכל הרגשתי קצת מותש כי זה דרש הרבה ריכוז. ואז האלוהים אמר לי להפוך את המפתח האחרון בתוכי. והוא הרים אותי, נתן לי כתר, ואמר לי שאהיה מלך. ושם את ידו על כתפי ואמר לי לחכות — הוא בא. וראיתי את הזעם שהוא עתיד להטיל. כמו חצים ענקיים בגודלם — ובולט מהם צלב אם אני זוכר נכון. כל העולם ירגיש זאת. --- **חזון שני** זה התחיל בצורה מוזרה — לא הייתי עייף אבל מסיבה כלשהי הרגשתי דחף לעצום את עיניי ולמצוא תנוחה נוחה. ואז הייתי נעול במקום. הרגשתי את נשמתי יוצאת לאט מגופי. נאמר לי להחזיר את כל החרבות. החרב הראשונה בלטה מסלע — לקחתי אותה בקלות. החרב השנייה הייתה מסוס לבן — הוא היה צריך להשתחוות לפניי לפני שנתן אותה לי כדי להכיר בי. זה לקח זמן מה אבל הוא ויתר עליה. החרב השלישית היא שם שאני תקוע עכשיו. היא שייכת לאביר שנראה כמו שד. שחור ואדום. הוא אמר לי — קח את החרב אם אתה יכול. החרב אדומה בצבעה עם גוון שחור. בכל פעם שהתקרבתי, ידי וזרועותי נעשו כבדות כל כך — כל כך כבדות עד שגרמו לגוף הפיזי שלי לזוז. ובכל פעם שהתקרבתי פקחתי את עיניי — מה שגרם לי להתחיל מחדש. הוא נתן לי שלוש הזדמנויות — כרגע כשלתי בכולן. פוקח את עיניי בכל פעם שאני מתקרב. אני יכול רק לפרש זאת כך שאני עדיין לא מוכן. אבל כשאהיה מוכן — גם הוא ישתחווה לפניי.

אני וחבר שלי מהצבא, שהיה איתי בשירות הסדיר, נכנסים לכלי שנראה כמו שילוב של רכב וצוללת. אנחנו מתחילים לצלול לעומק הים. ככל שאנחנו יורדים, אנחנו רואים יצורים ענקיים ומפחידים – דיונונים עצומים ועכבישים מוזרים. התחושה היא שיש שם עולם לא מ וכר ומאיים. הקטע המוזר הוא שככל שיורדים לעומק, אי אפשר באמת להסתכל למטה. יש תחושה של חושך ושל משהו נסתר שלא ניתן לראות, כאילו לא יודעים מה מחכה בהמשך. מדי פעם אנחנו חייבים לעלות לפני המים כדי לנשום, ואז שוב יורדים להמשיך במסע. כל הירידות והעליות יוצרות תחושה של מתח והישרדות. בסוף, בדיוק כשאני עדיין בתוך החלום, אחד העכבישים נוגע לי באשכים – ובאותו רגע אני נבהל ומתעורר בבת אחת

קמתי לפני רגע אגיד רק את הנקודות שאני זוכר. קודם כל תדע שבחלק מהסיפור אני רואה את בעל האופנוע כעצמי, ופעם כתום מתום וג׳רי, שיש לו חברה חתולה לבנה. דודה שלי נתנה לי אופנוע פורש אדום במתנה. בחלום זה אופנוע שעלה מאה אלף שקל. אני זוכר שמההתחלה פחדתי מאוד כל הזמן שייגנבו אותו. היא אמרה שאוכל להשוויץ עם זה בתיכון (אני בישיבה תיכונית לבנים בלבד) ולנסוע לשם עם האופנוע הזה והיא אמרה שככה יהיו מלא בנות שירצו אותי, ואני זוכר שאמרתי לה שאני לא רוצה שבנות ירצו אותי בגלל אופנוע יקר... אבל כן נסעתי איתו בשכונה בקולי קולות של המנוע, אבל בעיקר רציתי להשוויץ מול החברים. כי אני לא האדם הכי עשיר נגיד את זה ככה, ויש לי ילדים בכיתה עם רכבים יפים (לא יקרים מידי אבל לא ניסן ישנה שנת 2000 ומשהו כמו שלמשפחה שלי יש) נסענו עם האוטו הכחול ניסאן שנת 2000 פחות או יותר לקניון. אני זוכר שבן דוד שלי שעכשיו השתחרר מהצבא היה איתנו. אני נהגתי למרות שאני רק בשיעורי נהיגה (עוד מעט טסט) ונסענו בתוך הקניון עם האופנוע, אבל לא באמת נסענו זה יותר ישבתי עליו והזזתי את הרגליים והמשפחה כולל דודה שלי היו איתנו. עכשיו כשאני חושב על זה? בעצם יצאנו עם האוטו מהחנייה בבית שלי אז אולי דודה שלי (שהביאה לי את האופנוע) ובן דוד שלי (מצד אמא שגדלתי איתו ורק השתחרר) באו לבקר אותי ומשם יצאנו עם הרכב. איכשהו האופנוע פורש האדום היה איתנו ואני רכבתי עליו בתוך הקניון אבל רק עם הרגליים כזה בלי מנוע ואז הייתי אחרי בן דוד שלי הוא הזמין מעלית ונכנסנו. הוא אני והפורש האדומה (אופנוע). נכנסו איתנו שתי נשים מבוגרות קצת והתחלנו לריב איתן אני לא זוכר על מה בסוף ירדנו קומה אחת בלבד, אבל הקומה הייתה חשוכה מעורפלת ואני זוכר שחשבתי שזאת מאורת פשע בכלל ושאף אחד מעולם לא ביקר פה בצורה לגיטימית עלינו. הפעם במדרגות. עם הפורש חחחח... הגענו למעלה והמשכנו במסע בקניון. המשפחה כבר ממזמן לא מאחורינו רק אני והבן דוד שלי בסוף החתול תום התיישב בצד כזה ליד קיר והאופנוע מעליו (לידו אבל הוא רואה אותו מלמטה) ונכנסת לקניון איזו חתולה לבנה גדולה שנראית בגודל של טום שמבקשת עזרה ואחריה שלושה בחורים שנראים שרודפים אחריה שיהיה ברור, לפעמים אני רואה מהנקודת מבט שלי ולפעמים מהנקודת מבט של תום ואני רואה שהיא באה לכיווני ואני חושד בה אז אני בורח והאופנוע לידי כאילו אני הולך איתו כמו אופניים שהולכים בצידם. אבל הקניון צפוף וקשה לי לפלס לי דרך שם ביו כל הדוכנים והאנשים. בינתיים החתולה הזו (מסתבר שהיא יפאנית, ועכשיו היא נראית כמו יפאנית אמיתית לא חתולה) היא מומחית באיזה משהו קונג פו כזה שהיא יורקת חומר סגול שמקיף אותך. היא רודפת אחריי ומשביתה את כל האנשים שמאחוריי בשביל להגיע אליי ולהשיג את האופנוע. בשבילו היא באה. אני רץ. עכשיו בלי האופנוע. לא יודע לאן הוא נעלם. כנראה גם היא לא. אני נצמד לקיר מאחורי היא קופצת קדימה מעל האנשים שממולי וניצבת מולי היא נלחמת קצת עם עוד איזה מישהו ואז יורקת עליי את החומר הסגול אבל משום מה זה לא עובד לה ואני מצליח לשגר אותו חזרה אליה. הוא עוטף לה את הפנים אני צוחק ומחייך החומר הסגול מעליה נקרע בין רגע ויש חיוך מרושע על פניה היא יורקת וזה מגיע אליי הפעם סוף החלום אני מתעורר עם תובנה שהאישה הזו היא אמא של אשתו החתולה הלבנה הקטנה של טום החתול (אני כאילו מזדהה איתו ולפעמים רואה כאילו אני הוא. עוד מתחילת החלום) עכשיו מסתבר שהאישה שלי נשלחה על ידי אמא שלה (עוד לפני שהיה לי האופנוע היא הייתה איתי, לכן לא יודע אם היא כאילו חיכתה להזדמנות שאקבל משהו יקר ערך או מסיבה אחרת) התובנה מזעזעת כאילו חייתי בשקר כל חיי ואז רגעים מהחלום שנראים כמו שקרים או עוויתות של אשתי (כביכול) נראים פתאום ברורים לי מאחר וגיליתי שהיא רק שחקנית מטעם אמא שלה הפושעת המבוקשת

על מה חלמתם?