פענוח חלומות בס"ד

חלום על מישהו מת, מת, בשורה, מישהו, חתונה

חלמתי שיש לי בעבועות רוח .שמודיעים בשורה על מישהו מת באמצע חתונה ושרודפים אחרי להרוג אותי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך יולי 31, 2014

פתרון החלום

מה הפירוש של מישהו מת בחלום

לפי תודעה רוחנית מישהו ששינה משהו בהתנהגות שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מת בחלום

לחלום שאתה מת, או לראות מישהו אחר מת בחלום. כאשר החולם חולם שהוא מת, החולם נמצא בקונפליקט לא פתור. לראות מישהו אחר שמת בחלום, הוא מנסה לומר לך משהו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בשורה בחלום

קבלת בשורה בחלום תלויה בהקשר הבשורה. בשורה לא נעימה, בשורה לא משמחת, בשורה עצובה וכדומה בחלום כמו בשורה לא טובה מראה על תקיעות ומחסומים בחייו של החולם. בשורה משמחת ובשורה טובה בחלום מראים כי לחולם פתרונות לבעיות הקיימות בחייו האישיים והנכם מחפשים דרך להתגבר ולעבור על המכשולים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מישהו בחלום

לחלום על מישהו אחר או שמישהו עושה לנו משהו בחלום זה בעצם תמיד בוואות עצמיות. גם מישהו אחר בחלום מסמך ומיצג מחשבות והלכי רוח שונים בתוך החלום שלנו עצמו. אותה דמות שאנחנו תופסים בחלום היא הייצוג של אותו מישהו בחיים האימיתיים בהם אנחנו ערים. אין לחשוב שאם מישהו עשה לנו משהו רע בחלום אכן אותו אדם באמת רוצה להרע לנו יש לבדוק את שאר המוטיבים והסמלים בחלום כדי להבין האם באמת מדובר באותו יצוג של אדם או במחשבה שלנו. אך עם זאת יש לשים לב לאנשים אחרים חורשי רעה וייתכן שיופיעו אצלינו בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חתונה בחלום

לפי האמונה הרווחת מיזוג של ניגודים, של התת מודע עם המודע. תמיד סימן לאושר.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני אצל מגדת עתידות והיא ואחיה מגלים לי בעזרת פענוח של אותיות שיש לי בת. למיטב זכרוני היה רשומים האותיות ת,נ,ב,צ. במקביל אני רואה על הרצפה עקרב לבן מתהלך לו. העקרב לא צבט אותי ולא נגע בי הוא היה רחוק ממני. אציין כי הנני בהריון ואינני יודעת עדין את מין הילוד.

נמצא באכסניה ופוגש בבחורה סקסית שרוצה לצפות בטלויזיה בתכנית על רבין. פתאום גיסי ואחותי מגיעים ויושבים איתנו . פתאום גיסי יוצא מהחדר וחוזר ומתחיל להתעלס עם הבחורה.אחר כך כולנו הולכים למסיבה.חוזרים לחדר שנראה נקי ומסוייד ומשופץ. הבחורה הסקסית נעלמת לי ואני רץ ערום לחפש אותה . מוצא אותה ומחזיר אותה לחדר.

על מה חלמתם?