פענוח חלומות בס"ד

חלום על קהל, במה

עומדת על במה ואין קהל

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 11 שנים בתאריך אוגוסט 03, 2014

פתרון החלום

מה הפירוש של קהל בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מסמל צורך בתשומת לב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של במה בחלום

לפי האמונה הרווחת חלום על במה או תיאטרון רומז על צורך של החולם לצאת משגרה אפרורית ולצאת לאור הזרקורים. ייתכן גם צורך להביע את עצמו בעיקר אם אינו עושה זאת .


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

מצאתי את עצמי במקום שמזכיר את השכונה שלי, או אולי אזור של צימרים. בזמן שאני הולך שם, ראיתי שבאחד הצימרים מתקיימת מסיבה. הסתקרנתי ונכנסתי פנימה. שאלתי את האנשים שם אם צריך לשלם כדי להיכנס, והם ענו לי: “לא, זה בחינם – רק אם אתה מכיר מישהו מהאנשים פה.” אז המשכתי להתקדם, ופתאום גיליתי שגם בצימר שלי – זה שאני אמור להיות בו – מתקיימת מסיבה. להפתעתי, היו שם אנשים שאני מכיר – מהיסודי או מכל מיני שלבים אחרים בחיים. הייתה אווירה ממש טובה, כולם רקדו ונהנו. במהלך המסיבה, פתאום איזו בחורה קפצה לי על הגב. התחלנו לדבר, והייתה בינינו תחושה פלרטטנית כזאת, חיבור טבעי, קליל ומושך. ואז – כאילו משום מקום – אבא שלי הופיע. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: “בוא’נה, אתה טוב בזה.” עניתי לו בביטחון: “כן, אמרתי לך… ברגע שאתה מפסיק להיות בלחץ, נותן לדברים לזרום, ויש לך ביטחון עצמי – הכל מסתדר.”

חלמתי שהקבר של אמא ז'ל נפטרה לפני שנה וחצי פתוח והיא שלמה כמו שהיא ועוד קברים אחרים פתוחים ואני מסתכלת ואומרת מה אתם עושים היו שם אנשים כמו שמזעים גופות קצת רחוק מהקבר של אמא שלי וירדתי מי איזה במה או סוג של מדרגה כדי להתקרב לאמא ואני רואה אותה והיא שלמה ואני שואלת את הערבי שעובד בבית קברות מה אתם עושים גם במחשבה אני שואלת אותו והוא אומר לי מסדר וכמתי

על מה חלמתם?