פענוח חלומות בס"ד

חלום על חושך, רצה, ביד, סכין, שועל, חלזונות

חלמתי שבובת שועל רודפת אחרי עם סכין ביד ואני רצה ורצה ואני מגיעה לרחוב שכולו חושך ולא רואה כלום ופתאום יש פנס רחוב ואני רואה מתחתיו את החילזון גרי החילזון של בובספוג והוא מסמן לי לבוא אחריו ואני רצה אחריו ואז הוא מביא אותי למקום בטוח והורג את השועל בקרטה חלזונות.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך מאי 22, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של חושך בחלום

לפי האמונה הרווחת חושך מייצג תחושה פנימית של חוסר התמצאות וחוסר כיוון אותה חש החולם


 > קראו עוד

מה הפירוש של רצה בחלום

לפי תודעה רוחנית אם מרצון, סימן שיש צורך במשהו. אם מפעולת הריצה, סימן שזו בריחה ממשהו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ביד בחלום

יד פרושה הנה סימן להצלחה. יד קפוצה - מריבות צפויות. יד אדומה מדם - סכסוך קשה, סכנה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סכין בחלום

סכין בחלום מסמלת ריב גדול שהיה בין החולם ונשוא החלום או ריב גדול שיהיה. סכסוכים בתוך המשפחה או בין חברים. יש הנוהגים לומר פרקי תהילים אם רואים סכין בחלום. חלמתי על סכין שחותכת אותי - מישהו דובר רעות עלייך. סכין חותכת מישהו אחר - אתה מועמד לפיטורין.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שועל בחלום

חלומות על שועלים בדרך כלל מזהירים אותנו לא לסמוך על כולם כי יתכן שיש חברים שאינם חברי אמת בסביבתינו. אם הנכם חולמים על שועלים, זה יכול גם לסמל שאתם מרגישים בודדים כרגע.לפי האמונה הרווחת, שועל בחלומך עשוי להיות סמל לאינטליגנציה וחוכמה (השועל נתפס כחיה נבונה מאוד אך גם ערמומית), וכך הוא עשוי גם לסמל הונאות, שקרים ורמיה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חלזונות בחלום

חילזון בחלום או חלזונות מצביעים על צפייה ורצון שמשהו יקרה אך לא מגיע. ייתכן שמדובר בבשורות חשובות או צרות רבות אשר אנו צפויים שהן יגיעו אך מתעכבות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני וחבר שלי מהצבא, שהיה איתי בשירות הסדיר, נכנסים לכלי שנראה כמו שילוב של רכב וצוללת. אנחנו מתחילים לצלול לעומק הים. ככל שאנחנו יורדים, אנחנו רואים יצורים ענקיים ומפחידים – דיונונים עצומים ועכבישים מוזרים. התחושה היא שיש שם עולם לא מ וכר ומאיים. הקטע המוזר הוא שככל שיורדים לעומק, אי אפשר באמת להסתכל למטה. יש תחושה של חושך ושל משהו נסתר שלא ניתן לראות, כאילו לא יודעים מה מחכה בהמשך. מדי פעם אנחנו חייבים לעלות לפני המים כדי לנשום, ואז שוב יורדים להמשיך במסע. כל הירידות והעליות יוצרות תחושה של מתח והישרדות. בסוף, בדיוק כשאני עדיין בתוך החלום, אחד העכבישים נוגע לי באשכים – ובאותו רגע אני נבהל ומתעורר בבת אחת

אני מוצאת את עצמי בעבודה יצאתי להפסקה עלתי לכיוון המסעדות היה מלא והתעכבתי התקשרו אליי לחזור ואז אני מוצאת עצמי מחפשת דרך לחזור כי סגרו את המקום יחד עם הרבה אנשים מחפשים יציאה מילוט ואני רצה בדיונות של חולות מטפסת על מדרגות גבוהות מתחננת לאנשים לעזור לי עד שאני רואה כביש אוטובוסים ומתפללת שיגיע הביתהה שהגעתי אני אומרת לעצמי שדודו שלי אלברט רוצה שאני יעבור איסורים עד שישחרר אותנו מההוצאה לפועל עם העיקולים והתעוררתי בבהלה

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

על מה חלמתם?