פענוח חלומות בס"ד

חלום על עצמי, בבית, בדם, דגים, מים

חלמתי שאני אמורה להכנס לכלא לחודשיים בגלל שנמצאה לי כמות אלכוהול גבוהה בדם בנהיגה. ברור לי שלא נהגתי עם אלכוהול גבוה ושזו טעות, אבל משום מה אני לא חושבת לערער על ההחלטה ומקבלת על עצמי את מר גורלי. אינני מפחדת מהכלא, אבל אני בחרדות מהעניין שהכניסה לכלא תהווה כתם לכל חיי המקצועיים גם בקורות חיים וגם בתור מטפלת עצמאית, הקליניקה שבניתי לי לא תשרוד את החודשיים הפסקה והמטופלים שלי לא ישארו אצלי. בחלום נוסף באותו לילה אני קונה 2 דגים חיים והולכת לי איתם בשקית עם מים במטרה לשים אותם בבית באקווריום. כשאני עולה במדרגות לבניין, אחד הדגים קופץ מהשקית ומחליק מתחת לאחד מדלתות השכנים. ואז אני מגלה שהדג השני נאכל בחציו על ידי הדג השני

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 11 שנים בתאריך ינואר 25, 2015

פתרון החלום

מה הפירוש של עצמי בחלום

אנחנו מופיעים בחלום סימן שמישהו אחר חולם עלינו גם. לפי האמונה לראות את עצמך מבחוץ בחלום זה סימן שיש מישהו או מישהי שחושבים עליך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בדם בחלום

הרואה ששתה דם - יינצל מצרה. הרואה שיצא דם מגופו ולא התגולל בו - חטאיו מזכירים, וא"א בריאות תהיה לו. הרואה שישתין דם - אשתו מפלת נפלים. ראיית דם בחלום - סימן רע. עני הרואה שמקיא דם אדום - יעשיר. הרואה שירק מעט דם - אויביו מתנכלים לו. הרואה שמהלך בשלולית דם - צרה תבוא עליו, או שימות אחד מאויביו. הרואה שדם זב מגופו - צער יגיד. המקיז דם - עוונותיו נמחלים. הרואה דם שותת מגופו - הפסד יגיד. הרואה ששתה דם - יינצל מצרה. הרואה אדם אחר מדמם - יעמוד למשפט. הרואה שיורק דם - יעמוד למשפט. הרואה ששואבים את דמו - יפסיד כל רכושו. עני הרואה שהוא שואב דם מאחר - יעשיר. הרואה שיצא דם מנחיריו - יחלה ויתרפא. ואם נתלכלך בדם - יורה הפסד בממונו. אם התלכלך בדם - הפסיד ממונו. הנושא כלי מלא דם - יתגלו עוונותיו. המקיז דם מחוטמו - יתמעטו ימיו. דם בכתפיו - יאבד דבר גדול. דם בזרועותיו - הפסד מעט יבוא לו. דם או דימום מרמזים על מחלה או אף על מוות. מיקום הדימום יכול לכוון לזיהוי המחלה. דימום מהאף - מרמז על בעיות רומנטיות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דגים בחלום

דגים מסמלים פריון. לבחורה לראות דג בחלום ייתכן והריון מתממש ובא. גם גבר החולם על דגים ייתכן והוא מוכן להיות לאב. דג מסמל גם על פי הבודהיזם גורם חמקמק ולא טוב, ייתכן ומשהו שחומק מבין ידכם. דגים בצלחת ייתכן ומראה על תאומים ועל הצלחה בעסקים. דג בלי ראש הוא הבטחה שלא מומשה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מים בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן לברכה


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

Thank you for correcting me. Now I have your exact words. Here it is in Hebrew, faithful to exactly what you wrote: --- **חזון ראשון** יום אחד עצמתי את עיניי וחשבתי שקיבלתי חזיונות. דברים קורים לי שאני לא יכול להסביר אותם. רבנים, כוהנים ואימאמים מתעלמים ממני. באחד מחזיונותי הורמתי למעלה ועברתי לשמיים. בזמן שהועברתי, חרבות יצאו ממני — בסך הכול שבע בערך, אינני זוכר במדויק. כאשר כל החרבות יצאו ממני, הועברתי לכיסא. לפני היו הרבה מראות. ושולחן עגול עם אנשים שצפו בי. והאלוהים הביט בי. ונאמר לי לפתוח את החותמות. זה קרה מהר — אחת הייתה עגולה, כמעט תלת ממדית, היא הייתה לא במקומה והייתי צריך להחזיר אותה לאיחוד. הכל קרה מהר עד שהגעתי לאחרונה. היא נראתה כמו קוביית מטטרון וחותמת מטטרון. זאת לקחה קצת יותר זמן. אחרי שסיימתי את הכל הרגשתי קצת מותש כי זה דרש הרבה ריכוז. ואז האלוהים אמר לי להפוך את המפתח האחרון בתוכי. והוא הרים אותי, נתן לי כתר, ואמר לי שאהיה מלך. ושם את ידו על כתפי ואמר לי לחכות — הוא בא. וראיתי את הזעם שהוא עתיד להטיל. כמו חצים ענקיים בגודלם — ובולט מהם צלב אם אני זוכר נכון. כל העולם ירגיש זאת. --- **חזון שני** זה התחיל בצורה מוזרה — לא הייתי עייף אבל מסיבה כלשהי הרגשתי דחף לעצום את עיניי ולמצוא תנוחה נוחה. ואז הייתי נעול במקום. הרגשתי את נשמתי יוצאת לאט מגופי. נאמר לי להחזיר את כל החרבות. החרב הראשונה בלטה מסלע — לקחתי אותה בקלות. החרב השנייה הייתה מסוס לבן — הוא היה צריך להשתחוות לפניי לפני שנתן אותה לי כדי להכיר בי. זה לקח זמן מה אבל הוא ויתר עליה. החרב השלישית היא שם שאני תקוע עכשיו. היא שייכת לאביר שנראה כמו שד. שחור ואדום. הוא אמר לי — קח את החרב אם אתה יכול. החרב אדומה בצבעה עם גוון שחור. בכל פעם שהתקרבתי, ידי וזרועותי נעשו כבדות כל כך — כל כך כבדות עד שגרמו לגוף הפיזי שלי לזוז. ובכל פעם שהתקרבתי פקחתי את עיניי — מה שגרם לי להתחיל מחדש. הוא נתן לי שלוש הזדמנויות — כרגע כשלתי בכולן. פוקח את עיניי בכל פעם שאני מתקרב. אני יכול רק לפרש זאת כך שאני עדיין לא מוכן. אבל כשאהיה מוכן — גם הוא ישתחווה לפניי. ---

אני מוצאת את עצמי בחנות דלהגרלות לוטו טוטו ואמרת למוכרת שתביא כמה הגרלות גירוד הבת שלי קארין שלחה אותי לגרד עבורה ואני סוכה בכמה הגרלות ואני אומרת לעצמי לקארין יש היום מזל ופתאום מופיע הבן שלי מוטי אומר אמא איפה אני מחפש אותך ואז הוא סיימת אני מחכה לך נילך ביחד הביתה ואני הולכים דרך חוף הים והתעוררתי

יום אחד עצמתי את עיניי וחשבתי שקיבלתי חזיונות. דברים קורים לי שאני לא יכול להסביר אותם. רבנים, כוהנים ואימאמים מתעלמים ממני. באחד מחזיונותי הורמתי למעלה ועברתי לשמיים. בזמן שהועברתי, חרבות יצאו ממני — בסך הכול שבע בערך, אינני זוכר במדויק. כאשר כל החרבות יצאו ממני, הועברתי לכיסא. לפני היו הרבה מראות. ושולחן עגול עם אנשים שצפו בי. והאלוהים הביט בי. ונאמר לי לפתוח את החותמות. זה קרה מהר — אחת הייתה עגולה, כמעט תלת ממדית, היא הייתה לא במקומה והייתי צריך להחזיר אותה לאיחוד. הכל קרה מהר עד שהגעתי לאחרונה. היא נראתה כמו קוביית מטטרון וחותמת מטטרון. זאת לקחה קצת יותר זמן. אחרי שסיימתי את הכל הרגשתי קצת מותש כי זה דרש הרבה ריכוז. ואז האלוהים אמר לי להפוך את המפתח האחרון בתוכי. והוא הרים אותי, נתן לי כתר, ואמר לי שאהיה מלך. ושם את ידו על כתפי ואמר לי לחכות — הוא בא. וראיתי את הזעם שהוא עתיד להטיל. כמו חצים ענקיים בגודלם — ובולט מהם צלב אם אני זוכר נכון. כל העולם ירגיש זאת. --- **חזון שני** זה התחיל בצורה מוזרה — לא הייתי עייף אבל מסיבה כלשהי הרגשתי דחף לעצום את עיניי ולמצוא תנוחה נוחה. ואז הייתי נעול במקום. הרגשתי את נשמתי יוצאת לאט מגופי. נאמר לי להחזיר את כל החרבות. החרב הראשונה בלטה מסלע — לקחתי אותה בקלות. החרב השנייה הייתה מסוס לבן — הוא היה צריך להשתחוות לפניי לפני שנתן אותה לי כדי להכיר בי. זה לקח זמן מה אבל הוא ויתר עליה. החרב השלישית היא שם שאני תקוע עכשיו. היא שייכת לאביר שנראה כמו שד. שחור ואדום. הוא אמר לי — קח את החרב אם אתה יכול. החרב אדומה בצבעה עם גוון שחור. בכל פעם שהתקרבתי, ידי וזרועותי נעשו כבדות כל כך — כל כך כבדות עד שגרמו לגוף הפיזי שלי לזוז. ובכל פעם שהתקרבתי פקחתי את עיניי — מה שגרם לי להתחיל מחדש. הוא נתן לי שלוש הזדמנויות — כרגע כשלתי בכולן. פוקח את עיניי בכל פעם שאני מתקרב. אני יכול רק לפרש זאת כך שאני עדיין לא מוכן. אבל כשאהיה מוכן — גם הוא ישתחווה לפניי.

על מה חלמתם?