פענוח חלומות בס"ד

חלום על דוב, חום, שנפטר, אבא

אבא שנפטר בא בדמות דוב בצבע חום אפורנשכב לישון זיהיתי את העיניים שלו שזה אבא שלי והוא אמר שהוא כאן ולא כואב לו יותר

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 11 שנים בתאריך ינואר 26, 2015

פתרון החלום

מה הפירוש של דוב בחלום

לפי האמונה, הדב המיצג עצמאות, מחזור החיים, מוות ולידה והתחדשות, וגלגול נשמות. החולם עובר בתקופה של מחשבה והרהורים ובחינה אישית. עלייך לחשוף רגשות. דוב קוטב בחלום מסמן קיצוניות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חום בחלום

חום כאשר עולה הטמפרטורה של הגוף מסמל שאת נפש ושנמאס לנו ממשהו. זה יכול להיות הרגלים ישנים בעצמינו או מישהו שנמאס לנו ממנו וקצה נפשינו.חום מלשון צבע חום מסמל את החיבור החזק לאדמה והרצון לחזור לשורשים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שנפטר בחלום

לפי האמונה הרווחת אינו מציין מוות פיזי אלא חיים ארוכים ובריאים. מוות יכול לציין התחדשות של החולם בה הוא נפטר מכעסים,אכזבות,דפוסי חשיבה וכל מה שכבר אינו עובד עבורו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אבא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. האב מסמל ישות רוחנית אשר מדריכה אותנו בעולם הזה ובעולם הבא.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

מצאתי את עצמי במקום שמזכיר את השכונה שלי, או אולי אזור של צימרים. בזמן שאני הולך שם, ראיתי שבאחד הצימרים מתקיימת מסיבה. הסתקרנתי ונכנסתי פנימה. שאלתי את האנשים שם אם צריך לשלם כדי להיכנס, והם ענו לי: “לא, זה בחינם – רק אם אתה מכיר מישהו מהאנשים פה.” אז המשכתי להתקדם, ופתאום גיליתי שגם בצימר שלי – זה שאני אמור להיות בו – מתקיימת מסיבה. להפתעתי, היו שם אנשים שאני מכיר – מהיסודי או מכל מיני שלבים אחרים בחיים. הייתה אווירה ממש טובה, כולם רקדו ונהנו. במהלך המסיבה, פתאום איזו בחורה קפצה לי על הגב. התחלנו לדבר, והייתה בינינו תחושה פלרטטנית כזאת, חיבור טבעי, קליל ומושך. ואז – כאילו משום מקום – אבא שלי הופיע. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: “בוא’נה, אתה טוב בזה.” עניתי לו בביטחון: “כן, אמרתי לך… ברגע שאתה מפסיק להיות בלחץ, נותן לדברים לזרום, ויש לך ביטחון עצמי – הכל מסתדר.”

על מה חלמתם?