פענוח חלומות בס"ד

חלום על ספינה, תחרות, דג, חדר, חולצה, מוות, מטוס, מים

מטוס מים מוות ספינה חדר חברות תחרות חולצה דג

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 12 שנים בתאריך פברואר 09, 2015

פתרון החלום

מה הפירוש של ספינה בחלום

לפי האמונה הרווחת סמל לתקופה חדשה ומשמחת בחיים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תחרות בחלום

לפי האמונה הרווחת רצון להתגבר על פחד מהפסד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דג בחלום

דגים מסמלים פריון. לבחורה לראות דג בחלום ייתכן והריון מתממש ובא. גם גבר החולם על דגים ייתכן והוא מוכן להיות לאב. דג מסמל גם על פי הבודהיזם משוה חמקמק ולא טוב, ייתכן ומשהו חומק מבין ידכם. דגים בצלחת ייתכן ומראה על תאומים. דג בלי ראש הוא הבטחה של מומשה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חדר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חדר בחלום מרוהט טוב, החלום מצביע על הצלחה בהתחלות חדשות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חולצה בחלום

לראות חולצה בחלום מסמל את היכולת שלנו להחלץ מצרה או להחלץ ממקום שבוא אנחנו לא רוצים להיות. לפי אמונה הרווחת חולצה מסמלת את יכולת ההתמודדות שלנו במצבים קשים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מוות בחלום

לפי האמונה הרווחת אינו מציין מוות פיזי אלא חיים ארוכים ובריאים. מוות יכול לציין התחדשות של החולם בה הוא נפטר מכעסים,אכזבות,דפוסי חשיבה וכל מה שכבר אינו עובד עבורו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מטוס בחלום

לפי האמונה הרווחת בקרוב יהיה לכם צורך לעשות טיול


 > קראו עוד

מה הפירוש של מים בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן לברכה


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

בוקר אור, תנו לי פירוש לחלום , אני ובן זוגי על ספינה גדולה המים גבוהים כחולים כחולים ויפים רגועים ואז נראות כמה אדוות קטנות לפניי החוף ואנחנו מגיעים לחוף, יורדים מהספינה בן זוגי לבוש חליפה בצבע בז ואני בשמלת כלה בז לאחר שירדנו מהספינה אנחנו רוקדים ביחד ריקוד וולס יד ביד

אני מוצאת את עצמי בבית עם בעלי ז""ל בסלון והוא קנה כמה ארטיקים כדי שנתפנק ואני בחרתי אחד בטעם שוקולד וניל והשני בטעם קרמל התחלתי לאכול מהקרמל ואז בעלי הציע להכניס את הטריק השני יכניס למקפיא והלכתי למקפיא והוא מלא ונאלצתי להניח אותו על הדגים הקפואים ואני חוזרת אומרת לו אני מאוד מקווה שזה יתפוס את הטעם של הדגים והתעוררתי

על מה חלמתם?