פענוח חלומות בס"ד

חלום על אגם, אוויר, ביחד, בית, מפחיד, ספר, שם, אדום, אדם, אחותי, בית הספר, ילד

חלמתי שאני עם ילד מהכיתה שלי, עוברים את הכביש שליד בית הספר שלי באדום, ומכונית חדשה אחת עצרה בפתאומיות והסתובבה במקום מהעצירה. הבן אדם שהיה בפנים נראה מפחיד ורדף אחרי מכיוון שעברתי באור אדום וכמעט הרסתי לו את המכונית. רצתי לגינה שליד הבית ספר ובמקום המתקנים היה אגם, קפצתי לתוך האגם, ולא נשמתי עד שהוא הלך. לאחר שלא היה לי כבר אוויר והרמתי את הגוף מהמים, ראיתי שהוא איננו, ורצתי לבית הספר של אחותי, סמוך לבית ספרי. שם חיכו לי חבריי והלכנו ביחד למסיבת הפתעה של חברתי.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך מאי 29, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של אגם בחלום

לפי האמונה הרווחת בקרוב צפוי החולם להנות מפרי השקעתובעבר. צפויות תפניותחיוביות בחיים. הנכנס לאגם מים ידע כי יצליח בדרכו ויעלה לגדולה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אוויר בחלום

הרואה עצמו מרחף, רוחניות גדולה באמתחתו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ביחד בחלום

החולם חושש מהשארות לבד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מפחיד בחלום

משהו שמפחיד אותנו בחלום הוא גם משו שאנחנו פוחדים ומפחדים ואולי גם חוששים ממנו במציאות. במקרה זה של החולם מדבור בפשט ולא דרש. כלומר פחד הקיים בחלום הוא אותו הפחד הקיים גם כאשר אנחנו ערים. מושא הפחד או האובייקט ממנו אנחנו פוחדים בחלום לא תמיד מייצג בצורה פשוטה את מה שאנחנו פוחדים ממנו. לדוגמא, פחד ממים בחלום, איננו פחד ממים במציאות ויכול לסמל פחד מתשוקה (אותה הים מסמל) ולכן חשוב להסתכל ולפענח את הנושא שממנו אנחנו פוחדים בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ספר בחלום

לפי האמונה הרווחת צפויה לך הצלחה דרך הלימודים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אדום בחלום

לפי תודעה רוחנית אזהרה


 > קראו עוד

מה הפירוש של אדם בחלום

לפי האמונה הרווחת מישהו קרוב אלינו


 > קראו עוד

מה הפירוש של אחותי בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות אותה בחלום או לדבר איתה מצביע על יחסים טובים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית הספר בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מרמז על חרדות מפני כישלון. אם החולם - אדם מבוגר, החלום מרמז על תסכול ותחושה של החמצה וכישלון. אם אדם צעיר חולם על בית ספר, סימן כי הוא מתחמק מאחריות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילד בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב. לפי האמונה הרווחת אם ילד בחלום - אם ילד בחלום - נאה ונקי, זה מצביע על אהבה הדדית וידידות חמה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי כאילו אני וחברים שלי היינו בחוץ במגרש בחום בחולות האווירה היתה מדברית וכאילו חטפו אותנו הטורקים/דרוזים הם לא היו ערבים פשוטים מוסלמים לוחית רישוי זרה היה להם בית ענק ועשיר והסתובבתי בבית הזה שלהם בהתחלה פחדתי ממש מהחטיפה אבל אז האמא בעלת בית אישה שם הייתה נחמדה אליי והיא שמרה עליי ונתנה לי להיות עם בטלפון וישר שלחתי מיקום לאמא שלי ופרטים על איפה אני בוואטסאפ ואחרי כמה זמן הצלחתי לברוח משם ורצתי מהר ממש ברחתי ועליתי על איזשהו רכב שגנבתי ממישהו ולא ידעתי לנסוע עליו על נפלתי ורצתי ברחתי מהשכונה ומהאזור זה היה שכונה של המוסלמים באור יום ואני רצה בחולות בחום אני איכשהו עליתי על אוטובוסים וסידרתי את זה והגעתי לעיר שלי זה היה חלום ממש מוזר ורע ומפחיד חטיפה לחטוף חטפו אני עצמי רצה בורחת

מצאתי את עצמי במקום שמזכיר את השכונה שלי, או אולי אזור של צימרים. בזמן שאני הולך שם, ראיתי שבאחד הצימרים מתקיימת מסיבה. הסתקרנתי ונכנסתי פנימה. שאלתי את האנשים שם אם צריך לשלם כדי להיכנס, והם ענו לי: “לא, זה בחינם – רק אם אתה מכיר מישהו מהאנשים פה.” אז המשכתי להתקדם, ופתאום גיליתי שגם בצימר שלי – זה שאני אמור להיות בו – מתקיימת מסיבה. להפתעתי, היו שם אנשים שאני מכיר – מהיסודי או מכל מיני שלבים אחרים בחיים. הייתה אווירה ממש טובה, כולם רקדו ונהנו. במהלך המסיבה, פתאום איזו בחורה קפצה לי על הגב. התחלנו לדבר, והייתה בינינו תחושה פלרטטנית כזאת, חיבור טבעי, קליל ומושך. ואז – כאילו משום מקום – אבא שלי הופיע. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: “בוא’נה, אתה טוב בזה.” עניתי לו בביטחון: “כן, אמרתי לך… ברגע שאתה מפסיק להיות בלחץ, נותן לדברים לזרום, ויש לך ביטחון עצמי – הכל מסתדר.”

חלמתי על בעלי שהוא בוגד עם מישהי ותבצע אותו עם הבחורה הרבצתי לה מכות ותפסתי שבילי עושה עיניים והגבות ואחר כך הבחורה הלכה לבעלי ואני עליתי במדרגות ותפסתי אותה נותנת לו מכתב ושוב הרבצתי לה מכות והסכמתי מה רשום המכתב ואמרה לו נפגש ונאכל ביחד פסטה ובעלי התעצבן עליי מה רומה ממנה

על מה חלמתם?