חלום על אמא, בבית, הביתה, מראה, שחורה
אני מול מראה רואה הכל אבל העיניים לא נפתחות בהמשך אני נכנסת לבניין ועולה הביתה אמא שלי ז"ל בבית ואח שלי מחו"ל גם ובחוץ יש מוטציה שחורה שתופסת את הכלב הקטן שלי ולא הצליחה להשיג אותי והכל חשוך בחוץ
פתרון החלום
מה הפירוש של אמא בחלום
הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.
> קראו עוד
מה הפירוש של בבית בחלום
לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.
> קראו עוד
מה הפירוש של הביתה בחלום
הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.
> קראו עוד
מה הפירוש של מראה בחלום
לפי האמונה הרווחת השתקפות ההווה והעבר.החולם מוצא את עצמו ומבין לאן עליו ללכת.
> קראו עוד
מה הפירוש של שחורה בחלום
הצבע השחור מסמל לרוב משהו רע, אפל - אך ורק אם מופיע כצבע בלבד או צבע של חפץ וחיה ולא צבע עור. לרוב מצביע על כוחניות, כוח גברי. הצבע השחור יכול גם להצביע על חלל ריק כמו כלום ומשהו שאיננו וחסר בחיינו.
> קראו עוד
פענוח חלום אנושי
אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם
חלומות דומים
בחלום אנחנו נמצאים בבית קברות,ואמא שלי ז"ל נותת לבעלי חתיכת ברזל,שניראה כמו שיבר של ברז מים.
בחלום. יש לי הרבה מכרים בבית ואני מטגנת חצילים ופול לאכיפה.וכל הזמן דואגת שלא יכירו את אמא שלי.