פענוח חלומות בס"ד

חלום על ההורים, מתנה, קיר, אדם, בית, בית חדש, דירה

חלמתי שאני בתוך בית חדש שקיבלתי מתנה מההורים ובתוך הבית הזה למטה ישנו הול עם הרבה שעוני קיר שחלקם תלויים בצורה קצת עקומה שעוני קיר גדולים מעץ כמו שיש אצל ההורים שלי הבית החדש יפה הבניין הוא חדש ואני פוגשת אדם בתוך המקום ומשכנעת אותו להזדרז ולרכוש דירה במתחם כי הוא טוב המקום מרגיש עם אווירה חיובית

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 11 שנים בתאריך מאי 17, 2015

פתרון החלום

מה הפירוש של ההורים בחלום

נערה העומדת להינשא ורואה את הוריה בחלום: א. אם הם מחייכים - סימן טוב הוא. ב. אם פניהם קודרים - עליה לבטל את האירוסין כי סופה להתגרש. ג. הרואה אביו ואמו שמתו, אם אחר מותם - שמחה תהיה לו. ד. ואם יתנו לו משהו -שמחה גדולה יותר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מתנה בחלום

לפי תודעה רוחנית אם לקבל, זה אכן משהו טוב. אם לתת, למישהו שרוצים לתת או חושבים לתת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קיר בחלום

לפי תודעה רוחנית מכשול


 > קראו עוד

מה הפירוש של אדם בחלום

לפי האמונה הרווחת מישהו קרוב אלינו


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית חדש בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמל זוגיות פורחת,יחסי אהבה ואמון עם בני הזוג.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דירה בחלום

לפי האמונה הרווחת ראה ערך "בית


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

על מה חלמתם?