פענוח חלומות בס"ד

חלום על אוטו, אח, בבית, לא רואה

אני מנסה לגרור אוטו בחצר ובאה לקרוא לעזרה ורואה שמישהו מוכר פרץ לבית שלי ונמצא בו אני נכנסת פנימה ורואה את כל הבית חשוך ואח שלי בסוף יושב על שרפרף בחדר חשוך צופה בטלוויזיה אני קוראת לו והוא לא עונה ואז אני שואלת אותו אתה לבד הוא עונה לי כן שאלתי אותו אתה לא שמעת וראית שמישהו נכנס? הוא אומר לי לא אחרי זה אני הולכת בבית אח שלי בסלון בחושך רואה טלוויזיה והגנב עובר אני צועקת לאח שלי אתה לא רואה אותו? הוא אור שלא ולא מבין על מה אני מדברת

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 10 שנים בתאריך מאי 26, 2015

פתרון החלום

מה הפירוש של אוטו בחלום

אוטו ומכנונית בחלום: המכונית עבור הגבר מסמלת את הכוח הגברי ועובר האישה מסמלת את הגבר איתו הייתה רוצה להיות. ליסוע עם מישהו במכונית, חתונה קרובה. ליסוע עם מישהי במכונית, קנאה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אח בחלום

אדם החולם על אחיו מתקשר עם בני משפחתו. לפי האמונה הרווחת, חלום על אח מסמל אי יציבות בחיי המשפחה ורצון לאחות את הקרעים ולחברם יחדיו. אין קשר כמעט יותר חזק מהקשר שבין אחים וגורל משותף וכאן הרצון החזק בחלום על אח מסמל כי עליכם להתעלות ולהתחבר יחדיו חזרה בנפש ובעולם הרוחני.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לא רואה בחלום

לא לראות, בעיניים או לא לראות משהו בחלום מראה על כמיהה של החולם למשהו חדש או ישן לפי חיפושיו


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי על בעלי שהוא בוגד עם מישהי ותבצע אותו עם הבחורה הרבצתי לה מכות ותפסתי שבילי עושה עיניים והגבות ואחר כך הבחורה הלכה לבעלי ואני עליתי במדרגות ותפסתי אותה נותנת לו מכתב ושוב הרבצתי לה מכות והסכמתי מה רשום המכתב ואמרה לו נפגש ונאכל ביחד פסטה ובעלי התעצבן עליי מה רומה ממנה

מצאתי את עצמי במקום שמזכיר את השכונה שלי, או אולי אזור של צימרים. בזמן שאני הולך שם, ראיתי שבאחד הצימרים מתקיימת מסיבה. הסתקרנתי ונכנסתי פנימה. שאלתי את האנשים שם אם צריך לשלם כדי להיכנס, והם ענו לי: “לא, זה בחינם – רק אם אתה מכיר מישהו מהאנשים פה.” אז המשכתי להתקדם, ופתאום גיליתי שגם בצימר שלי – זה שאני אמור להיות בו – מתקיימת מסיבה. להפתעתי, היו שם אנשים שאני מכיר – מהיסודי או מכל מיני שלבים אחרים בחיים. הייתה אווירה ממש טובה, כולם רקדו ונהנו. במהלך המסיבה, פתאום איזו בחורה קפצה לי על הגב. התחלנו לדבר, והייתה בינינו תחושה פלרטטנית כזאת, חיבור טבעי, קליל ומושך. ואז – כאילו משום מקום – אבא שלי הופיע. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: “בוא’נה, אתה טוב בזה.” עניתי לו בביטחון: “כן, אמרתי לך… ברגע שאתה מפסיק להיות בלחץ, נותן לדברים לזרום, ויש לך ביטחון עצמי – הכל מסתדר.”

על מה חלמתם?