פענוח חלומות בס"ד

חלום על ים, לריב

אני וחברים שלי נמצאים ליד ים והמים משפריצים עלינו ואני מתחילה לריב עם אחת הבנות

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 10 שנים בתאריך יוני 27, 2015

פתרון החלום

מה הפירוש של ים בחלום

הרואה שרוצה הים להטביעו - ייפול בידי אויביו וירעו לו. הרואה שיחסר הים ויבש - מלך של אותה מלכות יוסר. הרואה שחסר הים - שר של אותה מדינה ימות. הרואה שהלך בים ברגליו - לא ילך למקום אחר ביום ההוא, וישמור את עצמו. הרואה שרוחץ בים - השקט יגיד. ואם המים עכורים - יריב עם אדוניו. הרואה ששט בים או בבריכה או בנהר או תוך מקווה - יתחבר עם אנשים טובים. הרואה ששט בנהר או בים ובו גלים גבוהים - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה עצמו ששט במעיין - יתחבר עם איש צדיק. ואם שתה מהם - הנאה טובה מאוד תבוא לו. הרואה עצמו שטבע בים - חולי או אובדן ממון יגיד. וי"א: צרה תעבור עליו ויינצל ממנה. וי"א: יבקש רחמים, כי אולי ימות. הרואה שרוחץ בים והמים מלוכלכים - יריב עם אדוניו, וסימן לחולי. הרואה שירוץ בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע, ורע לו. הרואה שיעוף בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע. הרואה עצמו שנפל בים - חולי יבוא לו ויתרפא. וי"א: הרואה שנפל בים או בנהרות ולא יוכל לקום - אבל יגיד. הרואה את הים סוער - ישלטו בני יפת על כל העולם - משמע אֶדומים. הרואה ים סוער בגליו - צער יגיד. הרואה ששט בים הגדול - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה שהים נחצה לשניים - יצפה לנס גדול.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לריב בחלום

לפי האמונה הרווחת כדאי לכם להיזהר מהתפרצות של רגשות שליליים שבגללם החברים יכולים לפנות לכם עורף.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

הייתי בבית ספר במגרש ספורט עם כל הכיתה והייתי עם שמלת בת מצווה שבמציאות לא אהבתי והיא הייתה מכוערת לדעתי ואמרתי לכולם שיבואו לכיתה כי תכף היה אמור להתחיל המסיבה שבכיתה ואז הלכתי עם 2 בנות לשירותים להתארגן ובאו עוד כמה ואמרתי להן לעזור לי לסדר את השיער והם השפריצו עליי מים וסירקו אותי ואז הן שפכו עלי את כל המים ונרטבתי אבל גם ככה הייתי צריכה להחליף שמלה אז אמרתי להן שילכו לכיתה ויביאו לי את התיק עם הבגדים והם הלכו ורק אחת נשארה איתי ואז נשארתי רק עם חולצה ותחתונים אז מצאתי שם ג׳ינס והלכתי לכיתה לראות למה הן לא הביאו לי והשיער שלי מתולתל ובגלל שהן היה רטוב ומסודר יפה כל הבנים הסתכלו עלי בשוק בקטע טוב והחמיאו לי ואז נכנסתי והלכתי למקום שלי והתיק לא היה שם ושאלתי את כולם איפה הוא ואז ראיתי שהשעה כבר יותר מאוחרת והיומולדת תאחר בקצת ואמרתי לכולם

מצאתי את עצמי במקום שמזכיר את השכונה שלי, או אולי אזור של צימרים. בזמן שאני הולך שם, ראיתי שבאחד הצימרים מתקיימת מסיבה. הסתקרנתי ונכנסתי פנימה. שאלתי את האנשים שם אם צריך לשלם כדי להיכנס, והם ענו לי: “לא, זה בחינם – רק אם אתה מכיר מישהו מהאנשים פה.” אז המשכתי להתקדם, ופתאום גיליתי שגם בצימר שלי – זה שאני אמור להיות בו – מתקיימת מסיבה. להפתעתי, היו שם אנשים שאני מכיר – מהיסודי או מכל מיני שלבים אחרים בחיים. הייתה אווירה ממש טובה, כולם רקדו ונהנו. במהלך המסיבה, פתאום איזו בחורה קפצה לי על הגב. התחלנו לדבר, והייתה בינינו תחושה פלרטטנית כזאת, חיבור טבעי, קליל ומושך. ואז – כאילו משום מקום – אבא שלי הופיע. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: “בוא’נה, אתה טוב בזה.” עניתי לו בביטחון: “כן, אמרתי לך… ברגע שאתה מפסיק להיות בלחץ, נותן לדברים לזרום, ויש לך ביטחון עצמי – הכל מסתדר.”

על מה חלמתם?