פענוח חלומות בס"ד

חלום על ילדים, אדם, אימא, אמא, בעל, חלון

אדם שלא ראיתי 4 שנים מופיע . אמא של אדם קרוב אלייי באבל . אדם לא מוכר בעל כוחות טבעיים מנסה לעשות משהו רע. כל הזמן יש נוחיות והכל מתרחש במסיבת סיום אחראית המסיבה מקריאה ציונים כגון : 7700 , 120 , 350 וכו׳ ילדים נכנסים דרך חלון, אימא מבקשת להעביר קופסא לאשקלון

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 10 שנים בתאריך יולי 07, 2015

פתרון החלום

מה הפירוש של ילדים בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אדם בחלום

לפי האמונה הרווחת מישהו קרוב אלינו


 > קראו עוד

מה הפירוש של אימא בחלום

לפי האמונה הרווחת לאישה לראות את אימא שלה בחלום מצביע על התחייבויות נעימות ואושר בנישואים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בעל בחלום

לפי תודעה רוחנית אם ראית את בעלך בחלום, סימן שאת צריכה אותו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חלון בחלום

לפי תודעה רוחנית ציפיה לעתיד


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

על מה חלמתם?