פענוח חלומות בס"ד

חלום על שחור, תפילה, בבית, בבית כנסת, רב

רב עם זקן שחור מסלסל תפילה בבית כנסת

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 11 שנים בתאריך ספטמבר 05, 2015

פתרון החלום

מה הפירוש של שחור בחלום

הצבע השחור הוא העדר כל הצבעים. ולכן הוא צבע מגן ואוטם. זה הזמן לנתץ מיתוס ולהסביר כי הצבע השחור, אינו מסמל דברים שליליים, כי אם עוזר להפטר מהם. זהו למשל צבע חזק מאד כמגן נגד עין הרע, לכן משתמשים בנר שחור בטקסים מאגיים. הצבע השחור סופג את האנרגיות השליליות אליו, ומכאן כוחו. הצבע השחור מסמל הגנה מצד אחד אולם גם הוא מייצג סגירות מצד שני. אלו הם שני הצדדים של השחור ובחיים צריך למצוא את האיזון בין הרצון שלנו להגן על עצמנו ולהתגונן לבין הסגירות וחוסר התקשורת המתלווה לכך. חלום בו מופיע צבע זה עוסק בהגנה וסגירות. אולי אנו חוששים מהבאות ומתגוננים יתר על המידה, היכן אנו מרגישים פגיעים? ייתכן והמגננה גובה מחיר כבד שכן התוצאה היא שאנו נסגרים והופכים פחות חברותיים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תפילה בחלום

לפי האמונה הרווחת תפילה בחלום מסמלת כבוד,שלווה ואושר שהחולם נהנה מהם בחייו. לפי האמונה הרווחת החלום רומז על תקופה טובה ,מהנה ושמחה בחיי החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית כנסת בחלום

לחלום על בית כנסת זהו חלום על עולמך הפנימי וכיצד להתמודד עימו. זהו סימן שמישהו מלעמלה רוצה לכוון אותך. במידה וקוראים את הכתוב בבית הכנסת זהו סימן למכשול קשה שלבסוף ניתן להתגבר עליו


 > קראו עוד

מה הפירוש של רב בחלום

רב מלשון רבי, רבן, לחלום שפוגשים רב, זה גדול בתורה, קשר לעולם שמעבר, השכינה שורה, כאן מישהו אומר עלייך דברים טובים. רב מלשון מריבה זה תלוי השר של החלום והחולם.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שהייתי קטנה שפתאום יש גאולה כולם בוכים סבתר רבה שלי לםני שנפטרה יורדת מי סולם הכבוד אחריה משה ואהרון והם מסתכלים עלי ואני כולי בוכה ואז נהיה אור והם לוחשים לי באוסן את תצילי את העם הזה ואז הם נתנו לי ספר ובספר הייתה מילה קטנה של איילת השחר

על מה חלמתם?