פענוח חלומות בס"ד

חלום על הודעה, ההורים, חברה, משקרת

אחרי שאני והחבר לשעבר שלי נפרדנו הוא שולח לי הודעה בפלאפון האחים שלי והורים שלי שואלים אותי מי זה אני לא עונה הם שואלים אותי שוב אני משקרת ואומרת להם שזאת חברה ההורים שלי לא מאמינים לי ורוצים שאני יראה להם מי זה מהלחץ יצאתי מהדלת של הבית ירדתי למדרגות של הבניין ואחותי הגדולה חיכתה לי למטה והתחילה לדבר איתי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 10 שנים בתאריך נובמבר 15, 2015

פתרון החלום

מה הפירוש של הודעה בחלום

לפי האמונה הרווחת לקבל הודעה בחלום מבשר שינוים. אם אתם שולחים הודעה – צפויים לכם מצבים לא נעימים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ההורים בחלום

נערה העומדת להינשא ורואה את הוריה בחלום: א. אם הם מחייכים - סימן טוב הוא. ב. אם פניהם קודרים - עליה לבטל את האירוסין כי סופה להתגרש. ג. הרואה אביו ואמו שמתו, אם אחר מותם - שמחה תהיה לו. ד. ואם יתנו לו משהו -שמחה גדולה יותר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של משקרת בחלום

לשקר בחלום מראה לפי האמונה הרווחת שאנחנו רוצים לתקן דברים. התיקון מתחיל מבפנים. התיקון מתחיל ברצון שלנו, אפילו בשקר אנחנו רוצים לברך. לחלום שאת משקרת או שאתה משקר מראה שאנחנו מעוניינים בתיקון. עלינו למצוא את הדבר השבור.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי בעבודה ומדברת עם החברות שלי לעבודה אומרת להם שאני יוצאת להפסקה לאכול והלכתי לאכול במסעדת דגים ובחרתי לי דג גדול ונקי מעור ובקשתי לשים לי אותו בגריל עם תבלינים בזמן שאני מחכה שיהיה מוכן אני פוגשת במסעדה את החברה שלי אנג'לה ואת אחמשית שלי בעבודה אורלי ואני מברכת אותה ליום הולדת שמח והתעוררתי

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

על מה חלמתם?