פענוח חלומות בס"ד

חלום על בבית, כדור, כסף, מישהו, פרות, שוק

שיש לי רוח בבית ואימא שלי ואני צורחות שאנחנו רואות את הרוח מפילה דברים כמו כדור ואז אני וחברה שלי מחליטות לברוח מהבית בכך שאנחנו לוקחות כסף ויוצאות החוצה שהשעה 3 בלילה ושאנו יוצאות יש שוק ריק מבלי אף אחד אם מלא דברים כמו סופניות פרות צעצועים אז אני וחברה שלי האינו מעוד רעבות אז בנו לדוכן של הסופגניות ושאלנו בכל יש כאן מישהו ואף אחד לא ענה אז שבנו לכחת סופגנייה אופיע מישהו ואמר כמה זה עולה

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 11 שנים בתאריך נובמבר 15, 2015

פתרון החלום

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כדור בחלום

לפי האמונה הרווחת עשוי לבשר על בשורות טובות שיגיעו בקרוב, או על הרחבת המשפחה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כסף בחלום

לפי האמונה הרווחת מתפרש הן כאזהרה והן כסימן טוב, תלוי בהקשר .


 > קראו עוד

מה הפירוש של מישהו בחלום

לחלום על מישהו אחר או שמישהו עושה לנו משהו בחלום זה בעצם תמיד בוואות עצמיות. גם מישהו אחר בחלום מסמך ומיצג מחשבות והלכי רוח שונים בתוך החלום שלנו עצמו. אותה דמות שאנחנו תופסים בחלום היא הייצוג של אותו מישהו בחיים האימיתיים בהם אנחנו ערים. אין לחשוב שאם מישהו עשה לנו משהו רע בחלום אכן אותו אדם באמת רוצה להרע לנו יש לבדוק את שאר המוטיבים והסמלים בחלום כדי להבין האם באמת מדובר באותו יצוג של אדם או במחשבה שלנו. אך עם זאת יש לשים לב לאנשים אחרים חורשי רעה וייתכן שיופיעו אצלינו בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של פרות בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום, שבו אתם רואים את פרות העומדות ומחכות לחליבה, מבטיח הגשמת חלומותיכם המחשת תקוותיכם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שוק בחלום

לפי האמונה הרווחת חלום על שוק רומז כי על החולם לבחור בתשומת לב ממבחר כלשהו הנמצא לפניו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

על מה חלמתם?