פענוח חלומות בס"ד

חלום על זוגי, לבנה, מתחתנת, נעליים, שמלה, שמלה לבנה, בן זוגי

חלמתי שאני מתחתנת עם בן זוגי אני מגיעה לחתונה לא מוכנה ומאופרת עם שמלה לבנה שלא אני בחרתי ללא נעליים

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 8 שנים בתאריך נובמבר 25, 2017

פתרון החלום

מה הפירוש של זוגי בחלום

חלומות על דברים זוגיים מלשון מספר זוגי וסימטריה הם חלומות על יופי. לחלום על בן זוג אנא ראו בן זוג בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לבנה בחלום

לבנה מלשון ירח מחובר לצד האחר של החולם ולאטר-אגו שלנו. הירח לרוב מבשר על שינוי הצפוח לחולם בדררך כלל מעבר מקום מגורים.לבנה מלשון לבן - הרצון שלנו להתנקות. החולם יודע כי עשה מעשה ועליו לכפר עליו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מתחתנת בחלום

לפי האמונה הרווחת מיזוג של ניגודים, של התת מודע עם המודע. תמיד סימן לאושר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נעליים בחלום

לפי תודעה רוחנית קשר לקרקע, למציאות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמלה בחלום

לפי תודעה רוחנית תצורת הגנה עצמית, כיסוי האני האמיתי.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמלה לבנה בחלום

לפי תודעה רוחנית התנהגות תמימה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בן זוגי בחלום

לחלום על בן זוגך הנו חלום על האני הפנימי שלך. חלומות על בן הזוג הנם חלומות נפוצים מאוד. במקרים רבים בן הזוג בחלום אכן מיצג את הן הזוג במציאות ובחלום אנחנו חולמים על תרחישים שעלולים לקרות והמוח מנסה להכין את עצמינו למצבים שונים בחיי הערות. אך מידי פעם בחלום מגיעים רמזים מתוך מתת מודע שלנו וגורמים לנו להבחין בדברים שלא נתנו להם תשומת לב מספקת מחיי הערות שלנו. האני הפנימי אותו מיצג בן-הזוג או בת הזוג בחלום מהווים עזר כנגדו ועזר ספרותי המנסים להראות לנו צדדים אישיותים שונים באישיות שלנו החולמת.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

בחלום הייתי בהריון והרגשתי עייפות. סבתא שלי שנפטרה לפני 17 שנים בגיל 84 חלפה מולי, אבל היא נראתה כמו אישה צעירה כבת 30, לבשה שמלה לבנה קצרה והייתה לה תסרוקת קצרה. היא לא הסתכלה עליי, אבל אמרה שהיא "הולכת לעולמי עולמים" ושאלה אם אני באה. אמרתי "לא" והרגשתי פחד כי הייתי מודעת לעובדה שהיא נפטרה מזמן ושבעבר היו לי הרבה חלומות שהיא קמה לתחייה ושוב מתה. היה אור לבן בוהק בחדר והיא הלכה אליו.

על מה חלמתם?