פענוח חלומות בס"ד

חלום על ירוק, מראה, צהוב, אישה, בגדים, ורוד, חברה, חולה, חצאית, ים, נשים, אדום, אורז, בבית

אני חולמת חברה בשם רבקה מדברת עליי אצל אישה בשם גיטל שהיתארחתי אצלה בעבר לבושה בלבן ואומרת עליי היא לבושה כמו רשרית זאת כביכול בחלום אני שומעת אותה כל החלום נערך בבית הכנסת פתאום הבת שלי הגדולה אוריה שושנה נכנסת לבית הכנסת היא ואחינית שלי הודיה אני יושבת בעזרת נשים למעלה והיא מראה לי מלמט בגדים שקנתה במתנה לילדה חצאית קטנה ורוד גקט בצבע תכלת חולה בצבע צהוב פתאום בלו ים גדולים מתגלגלים ירוק אדום הבלונים שמכניסים בפנים אורז

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 11 שנים בתאריך נובמבר 22, 2015

פתרון החלום

מה הפירוש של ירוק בחלום

הצבע הירוק בחלום מסמל התחדשות אביב ופריחה וגם קינאה ומחלה זה הכל תלוי בהקשר


 > קראו עוד

מה הפירוש של מראה בחלום

לפי האמונה הרווחת השתקפות ההווה והעבר.החולם מוצא את עצמו ומבין לאן עליו ללכת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של צהוב בחלום

לפי האמונה הרווחת צבע צהוב בחלום מצביע על קנאה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אישה בחלום

בחורה או אישה מסמלות את אמא אדמה, את ההתחדשות והצמיחה את מחזור החיים ואת הכח לתת חיים. לידה וחיים. אישה היא מקור הכוח ועוצמה. גבר צעיר החולם על בחורה, פשוטו כמשמעו. בחורה רעה בחלום לפי האמונה הרווחת שטן. בחורה טובה בחלום, מלאך המאיר את דרכו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בגדים בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמלים את אישיותו של החולם וכיצד נראית חיצוניותו בעיני אחרים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ורוד בחלום

לפי האמונה הרווחת ראה ערך "צבע ורוד"


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חולה בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולם רואה את עצמו חולה,החלום רומז על ימים מאושרים ובשורות טובות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חצאית בחלום

לפי האמונה הרווחת ראה ערך "שמלה".


 > קראו עוד

מה הפירוש של ים בחלום

הרואה שרוצה הים להטביעו - ייפול בידי אויביו וירעו לו. הרואה שיחסר הים ויבש - מלך של אותה מלכות יוסר. הרואה שחסר הים - שר של אותה מדינה ימות. הרואה שהלך בים ברגליו - לא ילך למקום אחר ביום ההוא, וישמור את עצמו. הרואה שרוחץ בים - השקט יגיד. ואם המים עכורים - יריב עם אדוניו. הרואה ששט בים או בבריכה או בנהר או תוך מקווה - יתחבר עם אנשים טובים. הרואה ששט בנהר או בים ובו גלים גבוהים - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה עצמו ששט במעיין - יתחבר עם איש צדיק. ואם שתה מהם - הנאה טובה מאוד תבוא לו. הרואה עצמו שטבע בים - חולי או אובדן ממון יגיד. וי"א: צרה תעבור עליו ויינצל ממנה. וי"א: יבקש רחמים, כי אולי ימות. הרואה שרוחץ בים והמים מלוכלכים - יריב עם אדוניו, וסימן לחולי. הרואה שירוץ בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע, ורע לו. הרואה שיעוף בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע. הרואה עצמו שנפל בים - חולי יבוא לו ויתרפא. וי"א: הרואה שנפל בים או בנהרות ולא יוכל לקום - אבל יגיד. הרואה את הים סוער - ישלטו בני יפת על כל העולם - משמע אֶדומים. הרואה ים סוער בגליו - צער יגיד. הרואה ששט בים הגדול - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה שהים נחצה לשניים - יצפה לנס גדול.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נשים בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות נשים בחלום מסמל תככים ומזימות


 > קראו עוד

מה הפירוש של אדום בחלום

לפי תודעה רוחנית אזהרה


 > קראו עוד

מה הפירוש של אורז בחלום

לראות אורז בחלום מסמל בעיות רבות שעלינו להתמודד איתם. כל כרגיר אורז הוא בעיה אחרת אשר מגיעה בכמויות ושוטפת אותנו בזרם גדול. היכולת שלנו להתמודד עם בעיות תלויה בדרך בה אנחנו מתמודדים מול האורז. האם מבשלים אותו, זורקים אותו או אוכלים אותו. אבל אורז מסמל גם פריון, הצלחה ורווח. כך שהיכולת שלנו בחלום להתמודד מול בעיות אותן מיצד האורז היא גם היכולת שלנו להצליח ולקבל ברכה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

בחלום עמדתי במעגל שבו נמצאים רק גברים, בערך כ30-40 גברים. כולם בגיליאים 30-60 וגבר אחד בן בערך 70-80 ולכולם יש טלית ושופר קצר בכל מני צורות מעט שונות. אני אישה ועומדת במעגל ויש לי גם שופר אבל הוא נראה שונה מהאחרים, במקום להיות עם קימורים הוא יחסית מאוד ישר. כולם מתחילים לתקוע בשופר וכשהם מסיימים, הגבר בן ה70-80 אומר ״תם יום הכיפורים״ וזורק את השופר הארוך שלו אל תוך קופסאת עץ מלבנית שחרוט עליה ״יום הכיפורים״ ואני רואה שלחלק מהאנשים נשאר מים בכמויות שונות בתוך השופר ולחלק אין מים בכלל, לי יש יחסית הרבה מים. ואז כל מי שיש לו מים הולך לשפוך את המים במקום מיוחד ואני בדרך לשם ואז התעוררתי

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

חלמתי שבתי ואני נמצאות בחנות בגדים והיא מגיעה פתאום לקופה כדי לשלם ויש לה ערימה ענקית של דברים שהיא מחליטה לקחת שזה כולל כמו ערימה של דברים שיש לב בחדר כמו מצעים ומלא ג׳ינסים ואפילו 4 מחזיקי מפתחות שאני שואלת אותה למה היא צריכה כל כך הרבה והיא עונה לי שזה טוב כי זה גם דיסק און קי . אני ממש מתעצבנת עליה בחלום ואומרת לה שהיא מגזימה עם הקניות ונכנסנו רק כדי לקנות שניים שלושה פריטים ושאני לא מתכוונת לשלם על כל זה. היא עונה לי שהכל בסדר והיא תשלם. אבל אני עדיין מתעצבנת על הבזבוז והקניה של דברים שנראים לי לא נחוצים. אציין שבתי התגייסה לא מזמן לצהל. לפני הגיוס ביקשתי ממנה לצאת לעבוד כי כבר לא יכולתי לעמוד בכל הבזבוזים המוגזמים שלה בייחוד עכשיו כשאינני עובדת. החדר שלה בדרך כללל מאוד מבולגן היא משאירה ערימות של כביסות אפילו כשהיא מגיעה רק לסופש. אתמול היתה עוזרת שניקתה וסידרה את החדר אולי זה קשור למצעים

על מה חלמתם?