פענוח חלומות בס"ד

חלום על אמא, בבית, הרצפה, נפטר, שולחנות, אחותי, ביחד, ילדים, ישיבה, מראה, רצה, שמש, אבא

חלמתי שאני יושבת במטבחון בבית הוריי במצב ישיבה מזרחית על הרצפה ועומדות מולי ציפי מימין אמא באמצע ופאני משמאל ואני מתווכחת איתן ואני אומרת לאמא תקשיבי אני יספר לך את החלום שחלמתי את אבא הכוונה לחלום הראשון אחרי שהוא נפטר ואז אבא נכנס למטבחון עם מראה של משקפי שמש של פעם ואז קפצתי וקמתי ופניתי אליו והרמתי לו את המשקפיים על הראש והוא היה נראה מדוכדך ללא כוחות וחיבקתי אותו וניחמתי אותו ורקדנו ביחד בחיבוק ומסביבנו היו שולחנות ערוכים ומלא ילדים והוא לא רצה להיות במקום ולקח את ירון לבית של אחותי ולא היה לי איך להשיג אותו.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך יוני 15, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הרצפה בחלום

רצפה בחלום מסמלת את מצבו הנפשי של החולם. רצפה רעועה מראה על חוסר יציבות נפשי, רצפת עץ, חיבור לאדמה, רצפה נקייה מחשבות מלוכלכות, רצפה מלוכלכת מראה על סדר שצריך לעשות בחיים. רצפת בטון, מלחמה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נפטר בחלום

לפי האמונה הרווחת אינו מציין מוות פיזי אלא חיים ארוכים ובריאים. מוות יכול לציין התחדשות של החולם בה הוא נפטר מכעסים,אכזבות,דפוסי חשיבה וכל מה שכבר אינו עובד עבורו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שולחנות בחלום

לפי האמונה הרווחת שולחן עשוי לסמל את המזבח עליו מונחות אמונותיו של החולם, או על הקרבה עצמית.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אחותי בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות אותה בחלום או לדבר איתה מצביע על יחסים טובים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ביחד בחלום

החולם חושש מהשארות לבד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילדים בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ישיבה בחלום

לפי האמונה הרווחת פעילות נמרצת בעניינים. אבל אם האנשים שנמצאים בישיבה לא מסוגלים להשיג הסכם – אז החלום מצביע על אכזבות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מראה בחלום

לפי האמונה הרווחת השתקפות ההווה והעבר.החולם מוצא את עצמו ומבין לאן עליו ללכת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רצה בחלום

לפי תודעה רוחנית אם מרצון, סימן שיש צורך במשהו. אם מפעולת הריצה, סימן שזו בריחה ממשהו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמש בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן לתקווה ואושר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אבא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. האב מסמל ישות רוחנית אשר מדריכה אותנו בעולם הזה ובעולם הבא.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

אני מוצאת את עצמי בתוך איסהייול משפחתי אני וילדים. שלי ושהגיעה דעת ארוחה הצהריים אמרתי לכולם אני הולכת לקנות לכולם כריך מקנקים שהגעתי למעדניה אני רואה שהרבה אנשים מזמיניםכריךעם ביצה עיין שהיה ניראה סוף הדרך שהגיע טורי בקשתי שני ביתי עיין הכריך וזה יצא ביצים גדולים ויפים והתעוררתי

על מה חלמתם?