פענוח חלומות בס"ד

חלום על ילדים, משחקים, קטנים, אבא, בחור, הביתה, חבר

בחור שהיה חבר טוב שלי בעבר מגיע אליי הביתה ועושה לי נעים ואנחנו נרדמים בבוקר אבא שלי מעיר את שנינו והוא בכלל לא כועס אלא להפך הוא מחבק אותו כאילו הוא בנו. הוא מסיע אותי למקום שהיינו משחקים בו מצי שהיינו ילדים קטנים ואנחנו משחזרים שמה תמונות

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 10 שנים בתאריך דצמבר 05, 2015

פתרון החלום

מה הפירוש של ילדים בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של משחקים בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום רומז על שפע של רעיונות שיביאו רווחה כלכלית לחולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קטנים בחלום

דברים קטנים בחלום מסמלים דברים חסרי חשיבות או זניחים בחיינו. דברים קטנים גם יכולים לרמוז עד דברים שלא שמנו לב אליהם ונתפסים כמו דברים חסרי חשביות אך בעלי מסר מאחוריהם ובהחלט אינם זניחים. בנוסף דברים קטנים בחלום יכולים לרמז על דברים שאינם ברורים לנו עד הסוף ועלינו לרדת לעומקם של דברים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אבא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. האב מסמל ישות רוחנית אשר מדריכה אותנו בעולם הזה ובעולם הבא.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בחור בחלום

לפי האמונה הרווחת אם היה נאה במיוחד,הוא מסמל קשיים ומריבות הצפויים לחולם בעיקר עם בן הזוג.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הביתה בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חבר בחלום

לפי תודעה רוחנית געגוע לחבר


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

מצאתי את עצמי במקום שמזכיר את השכונה שלי, או אולי אזור של צימרים. בזמן שאני הולך שם, ראיתי שבאחד הצימרים מתקיימת מסיבה. הסתקרנתי ונכנסתי פנימה. שאלתי את האנשים שם אם צריך לשלם כדי להיכנס, והם ענו לי: “לא, זה בחינם – רק אם אתה מכיר מישהו מהאנשים פה.” אז המשכתי להתקדם, ופתאום גיליתי שגם בצימר שלי – זה שאני אמור להיות בו – מתקיימת מסיבה. להפתעתי, היו שם אנשים שאני מכיר – מהיסודי או מכל מיני שלבים אחרים בחיים. הייתה אווירה ממש טובה, כולם רקדו ונהנו. במהלך המסיבה, פתאום איזו בחורה קפצה לי על הגב. התחלנו לדבר, והייתה בינינו תחושה פלרטטנית כזאת, חיבור טבעי, קליל ומושך. ואז – כאילו משום מקום – אבא שלי הופיע. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: “בוא’נה, אתה טוב בזה.” עניתי לו בביטחון: “כן, אמרתי לך… ברגע שאתה מפסיק להיות בלחץ, נותן לדברים לזרום, ויש לך ביטחון עצמי – הכל מסתדר.”

על מה חלמתם?