פענוח חלומות בס"ד

חלום על תמונה, אבא, הודעה, ילד, ערומה

ילד שאני מתכתבת איתו שלח לי הודעה בערבית והעלתי לאינטרנט תמונה שלי חצי ערומה וליידי עמד אבא שלי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 10 שנים בתאריך ינואר 12, 2016

פתרון החלום

מה הפירוש של תמונה בחלום

לפי האמונה הרווחת אם התמונה נמצאת בתערוכה החלום מצביע על כישרונות של החולם שלא מוצו, וגורמים לו לתיסכול.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אבא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. האב מסמל ישות רוחנית אשר מדריכה אותנו בעולם הזה ובעולם הבא.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הודעה בחלום

לפי האמונה הרווחת לקבל הודעה בחלום מבשר שינוים. אם אתם שולחים הודעה – צפויים לכם מצבים לא נעימים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילד בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב. לפי האמונה הרווחת אם ילד בחלום - אם ילד בחלום - נאה ונקי, זה מצביע על אהבה הדדית וידידות חמה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ערומה בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות את עצמכם ערומים בחלום מרמז על סקנדל קרוב וכל מיני עניינים לא הולמים.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

חלמתי שסבא שלי (שכבר נפטר), מצאתי אותו על הרצפה אחרי שהיה לו התקף לב. ניסיתי להתקשר למדא ומי שהיה לידי היה אדיש ואמר שאין למה לנסות, למרות שזה ממש רק הרגע קרה.. יצאתי החוצה וכשחזרתי הוא היה בתוך איזה חדר במיטה מתחת לשמיכה ופתח את העיניים ואמר לי שהכל בסדר שלא קרה כלום (גם כשהיה חיי היה 'מכחיש' בעיות רפואיות ולא מגלה לנו, מטאטא מתחת לשטיח) והוא באמת היה נראה בסדר.. אבל נזכרתי שהרגע היה לו התקף לב אז םתאום שמתי לב לוורידים שלו על הפנים, כמו סימני חבלה, שטפי דם כאלה.. ניסיתי להלחם איתו ולומר לו שהוא עדיין חייב רופא אבל הוא התנגד ממש (ממש כמו שהיה חיי היה ממש בורח מבתי חולים ומרופאים ומתרופות והיינו ממש נאבקים איתו כשהיה חייב טיפול, בעיקר הילדים שלו, אבא שלי ודוד שלי)

על מה חלמתם?