פענוח חלומות בס"ד

חלום על בית, דופק, מכונית, אוטו, אמא, חלומות, טיפה, מפתח, בחורה, הביתה

חלמתי חלום הזוי, וטיפה מלחיץ.. קמתי אם דופק מהיר.. החלום הולך ככה: אני ואמא שלי טיילנו בקיבוץ, פתאום הגיע לחנייה שלנו מכונית ספורט כחולה יפה ויצאה ממנה בחורה בלונדינית. (מלפני הבית שלי יש שביל וגם מאחורי הבית שלי) פתאום אנחנו שומעים אוטו ספורט מתקרב עם מוזיקה בשביל שמאחורי הבית שלי וכאילו מסתכל לצדדים.. אמרתי לאמא שמשהו מוזר ובואי הביתה מהר. השער של הבית היה נעול, אמא אמרה תתקשרי לאחותך, כי היא נעלה ולא לקחתי מפתח (והיא תמיד לוקחת מפתח), אז רצנו לשכן, והיה בית טיפה עם גובהה, אז התחבאנו מתחת.. פתאום עוד מכונית באה בשביל, הפעם מלפני הבית שלנו.. אמרתי "אמא תשעני אחורה". היינו בשקט. המכונית עוברת, מסתכלת לצדדים, עוברת אותנו, ואז חוזרת אחורה הוא מסתכל עליינו, מחייך ונוסע ** אני ממש בפחד עכשיו.. תמיד יש לי חלומות הזויים והוא היה ממש מלחיץ, אשמח לפיתרון **

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 10 שנים בתאריך פברואר 18, 2016

פתרון החלום

מה הפירוש של בית בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דופק בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חולם מרגיש את הדופק שלו בחלום – סימן שהוא תמיד דואג לבריאות ולעניינים שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מכונית בחלום

המכונית עבור הגבר מסמלת את הכוח הגברי ועובר האישה מסמלת את הגבר איתו הייתה רוצה להיות. ליסוע עם מישהו במכונית, חתונה קרובה. ליסוע עם מישהי במכונית, קנאה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אוטו בחלום

אוטו ומכנונית בחלום: המכונית עבור הגבר מסמלת את הכוח הגברי ועובר האישה מסמלת את הגבר איתו הייתה רוצה להיות. ליסוע עם מישהו במכונית, חתונה קרובה. ליסוע עם מישהי במכונית, קנאה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חלומות בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום משקף התרחקות מהמציאות,או רצון לעשות זאת,צורך לשקוע בעולם הדמיון שבא מתוך קושי להכיר במציאות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של טיפה בחלום

לפי האמונה הרווחת רגש אופייני


 > קראו עוד

מה הפירוש של מפתח בחלום

לפי תודעה רוחנית החלום מאפשר לך לראות שיש בידך את הכלי אשר יפתח לך דלתות ודרכים להצליח. כל שעליך לעשות הוא להשתמש בו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בחורה בחלום

בחורה או אישה מסמלות את אמא אדמה, את ההתחדשות והצמיחה את מחזור החיים ואת הכח לתת חיים. לידה וחיים. אישה היא מקור הכוח ועוצמה. גבר צעיר החולם על בחורה, פשוטו כמשמעו. בחורה רעה בחלום לפי האמונה הרווחת שטן. בחורה טובה בחלום, מלאך המאיר את דרכו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הביתה בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

הגעתי למקום בו קבורות האמהות אני פותחת חדר ראשון שכתוב על הדלת לאה ומסתכלת פנימה ואז סוגרת וממשיכה פותחת דלת נוספת ועל הדלת כתוב רבקה , אני מסתכלת פנימה וממשיכה למקום השראה גדול יותר חדר גדול ושם אני מבינה שקבורה רחל אימנו ואני מוצפת בהרגשה מיוחדת ואני יוצאת משם ועולה לאטובוס, לחזור הביתה ויש שם חברות שאני מכירה ואחת פחות , ואני רוצה להסביר להן משהו על רגשות ואהבה והיא לא נותנת לי לדבר, ואז אני ממשיכה למישהי אחרת שהיא רצתה לבוא אלי שאעזור לה ולא יסתדר, אז אמרתי לה שהיא יכולה לבוא אלי

על מה חלמתם?